Dupa ce am antrenat atatia ani numai echipa de seniori, nu accept sa ma < ingrop > acum la juniori: Pasca pune conditii pentru a ramane la FC Zalau

Dupa ce am antrenat atatia ani numai echipa de seniori, nu accept sa ma < ingrop > acum la juniori: Pasca pune conditii pentru a ramane la FC Zalau

Demis luna trecuta din functia de antrenor principal al echipei FC Zalau, Marius Pasca nu accepta sa ramana in cadrul clubului daca i se impune sa antreneze grupe de copii si juniori

La un moment dat se punea problema intineririi echipei, dorinta pe care conducerea echipei FC Zalau i-a impus-o antrenorului Marius Pasca. Tot conducerea a fost cea care a spus si ca rezultatele nu vor mai conta.

Se dorea formarea unei echipe tinere pentru editia viitoare de campionat, iar obiectivul era ca echipa sa termine actuala editie in primele zece locuri. Pasca s-a conformat si a introdus in teren patru jucatori tineri: portarul Claudiu Chis si jucatorii de camp Razvan Nicorici, Andrei Teglas si Radu Neicu.

Ghinionul sau a fost insa ca rezultatele intr-adevar au intarziat sa apara, iar la finalul primei parti de campionat, FC Zalau s-a clasat pe pozitia a noua. Imediat au aparut si nemultumirile, presedintele Ioan Morar si vicepresedintele Nicolae Vancea nemaifiind de acord cu ramanerea pe banca tehnica a antrenorului Marius Pasca. I s-a propus lui Pasca functia de coordonator al Centrului de Copii si Juniori, post ocupat in prezent de Vasile Stancel si pregatirea unei grupe de copii, oferta care nu pare sa-l incante deloc pe tehnicianul zalauan.

Dupa ce am antrenat atatia ani numai echipa de seniori, nu accept sa ma < ingrop > acum la juniori. Accept sa fiu coordonatorul Centrului de Copii si Juniori, dar sa antrenez echipa a doua de seniori. Nu cred ca le cer prea mult persoanelor din conducere, a declarat Marius Pasca al carui contract cu FC Zalau ii expira abia anul viitor, in luna iunie. Chiar daca Pasca nu a dorit sa faca nicio precizare in acest sens, potrivit unor surse, antrenorul zalauan ar fi trimis o copie a contractului si la Federatia Romana de Fotbal, de unde a primit un raspuns pozitiv in ceea ce priveste clauzele contractuale.

Contactati telefonic, atat presedintele Ioan Morar, cat si vicepresedintele Nicolae Vancea nu au dorit sa faca niciun comentariu, rezumandu-se la a spune ca se va discuta desprea aceasta problema in prima sedinta a Consiliului de Administratie, care ar putea avea loc chiar maine. Marius Pasca a venit ca antrenor la Zalau in 2005, aflandu-se pentru cateva etape pe banca tehnica a defunctei FC Armatura, dupa care a continuat la FC Zalau, club nou infiintat in primavara anului 2006. In acestia ani, Pasca a avut si o scurta perioada de intrerupere, imediat dupa pierderea meciului de baraj din 2007, scor 3 – 2 impotriva celor de la FC Bihor II Oradea.

Leave a Comment