Fotbalist de la SCM Zalău, reţinut de poliţie

Dacă pe „dreptunghiul verde”, performanţele jucătorilor de la SCM Zalău se lasă aşteptate, aceştia ratând calificarea în play-off, fotbaliştii ies în evidenţă prin alte mijloace, care nu fac altceva decât să umbrească şi mai mult imaginea clubului susţinut de primărie.
Portarul Alexandru Gudea, zălăuanul transferat în această iarnă de la Minaur Baia Mare, a avut zilele trecute o „escapadă” într-un local din municipiu. Între goalkeeper-ul Zalăului şi un alt tânăr prezent în localul respectiv a avut loc un incident, care a fost aplanat abia după intervenţia Poliţiei. Fotbalistul de la SCM a refuzat să se identifice, fiind dus la sediul IPJ Sălaj, unde a fost amendat cu 1.000 de lei.
Incidentul a fost confirmat şi de oficialii clubului zălăuan, jucătorul fiind sancţionat cu 50 la sută din valoarea unui salariu lunar.
M. S.

2 Thoughts to “Fotbalist de la SCM Zalău, reţinut de poliţie”

  1. Anonim

    Așa se întâmplă daca la club scm Zalău nu e seriozitate de acea au ratat și playoful daca e slab managerul Pașca marius pentru ratarea obiectivului ar trebui să demisioneze dar cine pasca Marius nu cred?

  2. Anonim

    Alex capul sus păcat ca nu i-ai bubuit un pic ca meritau și bulangii aia că-s așa de încrezuți

Leave a Comment