Pugiliştii sălăjeni s-au remarcat la Cupa „Cupa Gladiatorului” de la Girişu de Criş

Localitatea Girişu de Criş din Bihor a fost sâmbătă gazda celei de-a doua ediţii a galei de box „Cupa Gladiatorului”, eveniment la care au fost invitaţi şi sportivi de la CSM Zalău. Evenimentul a fost organizat de Osvat Boxing Team Girişu de Criş, în colaborare cu CS Crişul Oradea.

Sălăjenii pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş au obţinut şapte locuri 1 şi un loc 2. La secţiunea copii, Mathias Şimonca s-a clasat pe primul loc la categoria 30 de kilograme şi tot pe primul loc s-a clasat şi Paul Pusok la categoria 35 de kilograme. Casian Vasian a ocupat locul doi la categoria 46 de kilograme, tot la secţiunea copii.

CSM Zalău a avut un singur reprezentant la cadeţi, pe Daniel Tănăsescu, care a obţinut locul I la categoria 75 de kilograme. Tot un reprezentant a fost şi la juniori, Rareş Gramă, la categoria 60 de kilograme, care s-a clasat pe primul loc.

Tineretul a obţinut trei locuri 1, prin Margareta Hidigan (cat. 52 kg), David Chiş (cat. 63,5 kg) şi Cristian Terec (67 kg).

„Sunt foarte mulţumit de evoluţia tuturor sportivilor, pe care vreau să-i felicit. Vreau să scot în evidenţă evoluţia sportivului Rareş Gramă, care cred că va ajunge un mare campion”, a declarat antrenorul Adrian Popuţea.

În perioada 10 – 16 aprilie este programată Cupa României pentru cadeţi la Drobeta Turnu Severin, unde CSM Zalău va participa cu Daniel Tănăsescu, obiectivul acestui fiind calificarea în finală.

 

One Thought to “Pugiliştii sălăjeni s-au remarcat la Cupa „Cupa Gladiatorului” de la Girişu de Criş”

  1. […] Localitatea Girişu de Criş din Bihor a fost sâmbătă gazda celei de-a doua ediţii a galei de box, „Cupa Gladiatorului”, eveniment la care au fost invitaţi şi sportivi de la CSM Zalău. Evenimentul a fost organizat de Osvat Boxing Team Girişu de Criş în colaborare cu CS Crişul Oradea. Sălăjenii pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş au obţinut şapte locuri 1 şi un loc 2. La secţiunea copii, Mathias Şimonca s-a clasat pe primul loc la categoria 30 de kilograme şi tot pe primul loc s-a clasat şi Paul…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment