Viitorul Zalau, in cantonament la Baile “1 Mai”

Viitorul Zalau, in cantonament la Baile “1 Mai”

Cinci grupe de copii si juniori de la Viitorul Zalau se afla, incepand de duminica, intr-un stagiu de pregatire la Baile 1 Mai. In cantonamentul care va dura pana sambata dupa-amiaza se afla aproximativ 90 de jucatori de la cele doua grupe de juniori republicani (A si B) si de la grupele C, D si E. Echipele de la CS Viitorul sunt cazate la Hotelul Perla, unde dispun de un teren cu suprafata sintetica si de o baza de recuperare moderna, cu bazin, sauna si sala de forta. Copiii sunt insotiti de cei patru antrenori: Daniel Sabau, Bogdan Barnutiu, Laurean Flonta si Aurelian Ghile, dar si de cativa parinti ai copiilor.

Viitorul Zalau a inceput pregatirea pe plan local in urma cu aproape o luna, iar dupa revenirea din cantonament pregatirea va continua pe plan local. Vor urma si meciuri si turnee de verificare, grupa de copii nascuti in 1998 – 1999 fiind deja prezenta la finalul saptamanii trecute la primul turneu amical din acest an, desfasurat la Cluj-Napoca.

Primii care vor intra in competitiile oficiale sunt juniorii republicani, prima etapa a returului Campionatului National fiind programata in data de 6 martie.

Leave a Comment