FC Zalau si-a impartit in mod egal victoriile din campionatul trecut

FC Zalau  si-a impartit in mod egal victoriile din campionatul trecut

Sapte este numar victoriilor obtinute de gruparea zalauana atat in tur, cat si in returul editiei trecute de campionat

FC Zalau a terminat sezonul 2008 – 2009 pe locul sapte in Seria a VI-a a Ligii a III-a de fotbal, fiind la egalitate de puncte (51) cu ocupanta locului sase, Unirea Ungheni. Desi gruparea de la poalele Mesesului avea un golaveraj mai bun, primul criteriu dupa care s-a facut departajarea a fost rezultatul direct dintre cele doua echipe, unde echipa din Ungheni a avut castig de cauza atat in tur, cat si in retur, impunandu-se in ambele meciuri. Jula si compania au avut un inceput identic in turul si returul campionatului, dar si un final asemanator. In prima runda din turul campionatului, FC Zalau s-a impus cu scorul de 2 – 1 in fata celor de la Sanatatea Cluj, scor cu care a castigat si partida din retur. Desi scorul nu a fost acelasi, zalauanii au terminat atat turul, cat si returul de campionat printr-o remiza. Dupa un 0 – 0 la Beius, in fata echipei Bihorul Beius, partida in care zalauanii au avut o evolutie foarte buna, tot cu o remiza s-a incheiat si returul, FC Zalau si Bihorul Beius terminand la egalitate, scor 2 – 2, meciul de pe Stadionul Municipal din Zalau. Cu 14 victorii, noua egaluri si 11 infrangeri din 34 de partide disputate, FC Zalau a avut un parcurs asemanator in cele doua parti ale campionatului. In prima parte, FC Zalau a inregistrat sapte victorii, patru egaluri si sase infrangeri, iar in partea a doua, gruparea zalauana a inregistrat tot sapte victorii, insa cinci egaluri si cinci infrangeri.

Tehnicianul gruparii zalaluane, Marius Pasca, este de parere ca echipa pe care o pregateste a suferit la capitolul continuitate din cauza omogenitatii lotului. Am suferit la capitolul con-tinuitate din cauza lipsei de omogenitate a lotului. Mi-a placut returul, cu exceptia unui meci sau doua, fiindca au inceput sa se consolideze si relatiile de joc. Sper sa nu pierdem niciun jucator important in aceasta vara, iar in sezonul viitor sa aratam o echipa mai matura. Maine, de la ora 16, FC Zalau va relua pregatirile pentru noul sezon, tot atunci urmand sa fie anuntati si jucatorii care vor parasi clubul.

Rezultatele inregistrate de FC Zalau in editia 2008 – 2009 a Ligii a III-a de fotbal: FC Zalau – Sanatatea Cluj 2 – 1 (retur 1 – 2), Unirea Ungheni – FC Zalau 3 – 1 (1 – 2), Liberty II Marghita – FC Zalau 0 – 1 (1 – 0), FC Zalau – Avantul Reghin 1 – 1 (0 – 2), FC Baia Mare – FC Zalau 1 – 0 (0 – 2), FC Zalau – CS Seso Iara 1 – 2 (1 – 1), FC Silvania – FC Zalau 4 – 4 (0 – 0), FC Zalau – CSM Sebes 1 – 0 (2 – 0), Gloria II Bistrita – FC Zalau 3 – 1 (5 – 1), FC Zalau – CFR II Cluj 0 – 3 (2 – 2), Inter Fagaras – FC Zalau 4 – 4 (3 – 2), FC Zalau – Sighetul Marmatiei 3 – 0 (1 – 1), Unirea Dej – FC Zalau 2 – 1 (2 – 0), FC Zalau – Gaz Metan Targu Mures 6 – 2 (3 – 0), FC Bihor II – FC Zalau 0 – 1 (3 – 0), FC Zalau – FC Cisnadie 3 – 2 (3 – 4), Bihorul Beius – FC Zalau 0 – 0 (2- 2).

Leave a Comment