Debut cu dreptul în retur pentru echipa de volei

SCM Zalău a obţinut o victorie cât se poate de clară în prima etapă din returul Diviziei A1 la volei masculin. Jucătorii pregătiţi de argentinianul Horacio Dileo au întâlnit pe teren propriu formaţia CSU UV Timişoara, în faţa căreia s-au impus cu 3 – 0 într-o oră şi şapte minute. 18 minute a durat actul de debut, încheiat cu scorul de 25 – 15, iar în parţialul secund, Zalăul s-a impus la 16, după 20 de minute. Oaspeţii nu au reuşit să ajungă nici în setul trei la pragul de 20, SCM-ul câştigând cu 25 – 18.

Argentinianul Horacio Dileo a început meciul cu noul libero, Ignacio Fernandez, iar pe secundul transferat în această iarnă, Simeon Topuzliev, l-a introdus în teren abia în parţialul trei.

După victoria în faţa timişorenilor, SCM Zalău a acumulat 22 de puncte, rămânând pe poziţia a cincea în clasament.

Miercuri, 19 ianuarie, zălăuanii se vor deplasa la Baia Mare pentru returul din sferturile de finală ale Cupei României, cu Ştiinţa Explorări din localitate. În tur, la Zalău, scorul a fost 3 – 0 în favoarea SCM-ului. Partida este programată la ora 17, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”.

SCM Zalău: Aleksander Minic, Andrei Mihalescu, Rareş Bălean, Liviu Rîpeanu, Vlad Cuciureanu, Mihai Coasă şi Ignacio Fernandez – libero. Au mai evoluat: Santos Palacios şi Fernandez Topuzliev. Antrenori: Horacio Dileo (principal) şi Marius Lazăr (secund)

One Thought to “Debut cu dreptul în retur pentru echipa de volei”

  1. Anonim

    Timisoara ff slabă ! De divizia B .

Leave a Comment