Dacian Nastai, viitorul antrenor al FC Silvania Simleu-Silvaniei?

Dacian Nastai, viitorul antrenor al FC Silvania Simleu-Silvaniei?

Mai sunt patru zile pana reunirea lotului FC Silvania, moment in care va fi prezentat si noul antrenor al gruparii de la poalele Magurii

FC Silvania Simleu-Silvaniei a inceput sezonul 2008 – 2009 al Ligii a III-a cu Mircea Bolba pe banca tehnica, ajutat de secundul Vasile Pasca. Insa, in urma unor neintelegeri intre jucatori si tehnicianul satmarean, acesta din urma a decis in luna octombrie a anului trecut sa paraseasca echipa. Nici inlocuitorul lui Bolba, Lucian Ciocan, nu a rezistat pana la finalul sezonului pe banca simleuanilor, acesta despartindu-se de FC Silvania in luna aprilie a acestui an. Cum pana la finalul sezonului nu mai erau de disputat multe etape, conducerea clubului simleuan a decis ca pe banca tehnica sa ramana doar secundul Vasile Pasca. Promovata in Liga a II-a la finalul sezonului, in urma celor doua victorii obtinute in turneul de baraj, FC Silvania vrea un antrenor pe masura pentru campionatul viitor. Asa cum era de asteptat, au fost vehiculate tot felul de variante pentru postul de antrenor principal, insa se pare ca cele mai mari sanse sa ocupe aceasta functie le are satmareanul Dacian Nastai. Unul dintre motivele pentru care tehnicianul satmarean ar fi cel mai potrivit este faptul ca majoritatea jucatorilor sunt crescuti de el, la Somesul Satu Mare. Desi nu a negat o eventuala colaborare cu Dacian Nastai, presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, a lasat sa se inteleaga ca mai sunt si alte variante pentru ocuparea functiei de antrenor principal. Este una dintre variante si venirea lui Dacian, insa urmeaza sa stabilim cu exactitate cine va veni abia dupa ce va avea loc o sedinta intre actionarii clubului.

Tehnicianul satmarean a recunoscut ca isi doreste sa ocupe functia de antrenor principal la FC Silvania, mai ales ca ar lucra cu niste jucatori crescuti tocmai de el. Intr-adevar am avut niste discutii cu domnul Gurzau, insa prima data vreau sa stiu ce-si doresc cu adevarat cei de la Simleu in sezonul viitor si care este bugetul pe care ne vom putea baza. As fi foarte bucuros sa-i ajut pentru ca e munca mea de zece ani, deoarece majoritatea copiilor sunt crescuti de mine, a declarat Dacian Nastai care in prezent este si antrenor zonal in cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Reunirea lotului FC Silvania Simleu-Silvaniei in vederea pregatirii noului sezon al Ligii a II-a va avea loc luni, pana atunci urmand sa se stie cu exactitate si numele noului antrenor.

Leave a Comment