CSM Zalau, lider in Divizia A la tenis de masa

CSM Zalau, lider in Divizia A la tenis de masaDaca la feminin, Clubul Sportiv Municipal Zalau nu mai conteaza la nivel de echipa decat la copii si juniori, la masculin se intentioneaza promovarea in Superliga cu echipa de seniori.

Primul turneu divizionar, adica turul Diviziei A s-a desfasurat la finele saptamanii trecute, la Buzau, echipele din cele doua serii duelandu-se timp de trei zile.

Echipa zalauana a fost repartizata in Seria a II-a, unde sunt noua echipe cu cea din Zalau. Aceasta, deoarece ACTT II Bucuresti s-a retras din Superliga si a fost inscrisa intr-o serie cu CSM Zalau. Este clar ca ne va fi mai greu din moment ce suntem noua echipe inscrise in serie, insa intentia noastra este de a promova in Superliga in acest sezon sau cel tarziu in sezonul viitor. Sper sa terminam pe unul dintre primele doua locuri la finalul returului, pentru a ne califica in semifinale si, de ce nu, chiar in finala, a declarat antrenorul sectiei de tenis de masa de la CSM Zalau, Victor Puie.

Echipa zalauana, compusa din: Dan Farcas, Lucian Trif, Andrei Margin si Rares Olahut, a avut o comportare foarte buna, castigand toate cele opt meciuri sustinute.

Majoritatea victoriilor au fost obtinute cu scorul de 5 – 2, cea mai clara victorie fiind inregistrata in meciul cu Vointa Satu Mare, 5 – 0. Astfel, in urma celor opt victorii, CSM Zalau are 16 puncte acumulate.

Cel de-al doilea turneu divizionar, adica returul Diviziei A, este programat in 24 – 26 februarie. La finalul acestuia, primele doua echipe din Seria a II-a se vor duela in semifinale cu echipele clasate pe primele doua locuri in Seria I, locuri ocupate in acest moment de Electrica Sfantul Gheorghe si Rer Buzau.

Rezultatele complete: CSM Zalau – ACTT II Bucuresti 5 – 2, CSM Zalau – Fit Feel Odorheiul Secuiesc 5 – 1, CSM Zalau – Vointa Satu Mare 5 – 0, CSM Zalau – LT Nagy Mozes Targu Secuiesc 5 – 2, CSM Zalau – CSM Cluj-Napoca 5 – 2, Romgaz Medias – CSM Zalau 2 – 5, Raris Timisoara – CSM Zalau 2 – 5, CSM Zalau – CS Mioveni 5 – 1.

Clubul condus de directorul Silviu Muresan a avut ultima data echipa in Superliga la masculin in urma cu opt ani, iar echipa de fete s-a desfiintat anul trecut. La fete incercam sa facem o noua echipa, din junioare, cu care sa ne inscriem pentru inceput in Divizia B, a mai precizat antrenorul Victor Puie.

Pentru tenismenii de la CSM Zalau urmeaza in perioada 26 – 27 noimebrie Cupa Romaniei, rezervata juniorilor II, ce va avea loc la Bistrita. Tot in 27 noiembrie este programat la Targu Mures Memorialul Alexandru Verzar, competitie rezervata copiilor si juniorilor III.

Clasament: 1. CSM Zalau; 2. Romgaz Medias; 3. CS Mioveni; 4. LT Nagy Mozes Targu Secuiesc; 5. Fit Feel Odorheiul Secuiesc; 6. CSM Cluj-Napoca; 7. Raris Timisoara; 8. ACTT II Bucuresti; 9. Vointa Satu Mare.

Leave a Comment