CS Barcău Nuşfalău a realizat scorul primei etape în Liga a IV-a

Noul sezon al Ligii a IV-a de fotbal s-a reluat la finalul săptămânii trecute, 13 echipe înscriindu-se în noua ediţie de campionat. CS Barcău Nuşfalău şi Ardealul Crişeni par, la prima vedere, echipele cu cele mai bune loturi, dar o nucă greu de spart va fi în acest sezon şi Luceafărul Bălan, care s-a impus cu 7 – 1 pe terenul celor de la AS Chieşd.

Scorul etapei l-a realizat CS Barcău Nuşfalău, echipa pregătită de Adrian Damian şi Ciprian Grecu câştigând cu scorul de 10 – 0 duelul de pe teren propriu cu Sportul Şimleu 2. Pentru formaţia de pe malul Barcăului au marcat: Andrei Chiş (min. 13, 17 şi 29), Răzvan Gal (min. 26, 41 şi 43), Cosmin Sabou (min. 51), Denis Sezgin (min. 77), Totos Nandor (min. 85), iar un gol a fost marcat de echipa oaspete în proprie poartă.

Cu un lot mult schimbat faţă de sezonul trecut, cu jucători veniţi de la campioana ediţiei trecute, Rapid Jibou, Ardealul Crişeni s-a impus fără emoţii în prima etapă pe terenul celor de la Cosniciu, scor 4 – 0.

Nou promovată în Liga a IV-a, AS Creaca Jac a avut un debut perfect, câştigând cu 4 – 0 meciul de pe teren propriu cu AS Juniorii Ip. Campioana ediţiei trecute, Rapid Jibou, a devenit SCO Jibou în vara acestui an, câştigând cu 2 – 1 în deplasarea de la Rapid Zimbor. Victorie la limită a obţinut și ACS Bănişor-Peceiu în fața celor de la Someșul Someș Odorhei, 2 – 1. Având în vedere că s-au înscris 13 echipe în actuala ediţie, Inter Cizer a stat în prima rundă.

Etapa viitoare este programată la finalul acestei săptămâni, după următorul program: Inter Cizer – AS Creaca Jac, SCO Jibou – CS Barcău Nuşfalău, Luceafărul Bălan – ACS Bănişor-Peceiu, Ardealul Crişeni – AS Chieşd, Sportul Şimleu 2 – AS Cosniciu şi Juniorii Ip – Rapid Zimbor. Someşul Someş Odorhei va sta.

Leave a Comment