Cornel Ene, finantator principal FC Hunedoara: “Azi vom incepe oficial discutiile cu FC Silvania”

Cornel Ene, finantator principal FC Hunedoara: “Azi vom incepe oficial discutiile cu FC Silvania”

Principalul finantator al clubului FC Hunedoara, Cornel Ene, ne-a precizat ieri ca nu a discutat pana acum nimic concret cu oficialii echipei FC Silvania, insa foarte probabil, va incepe azi discutiile cu conducerea de sub Magura. Am avut doua variante: sa facem fuziune cu Muresul Deva sau cu FC Silvania Simleu Silvaniei. Pentru noi era mai acceptabil fuziunea cu Muresul Deva, insa ne-ar conveni si varianta cu echipa din Simleu Silvaniei. Pana acum nu am discutat nimic concret cu cei de la Simleu Silvaniei, dar probabil maine (n.r. azi) vom incepe oficial discutiile. Am cerut celor de la Federatia Romana de Fotbal sa ne prezinte datoriile celor de la FC Silvania, pentru a vedea de la inceput cu ce ne confruntam. Trebuie sa vedem in ce conditii se poate face si fuziunea, fiindca regulamentul e complicat. Vrem ca totul sa fie transparent si legal, fiindca, probabil peste cativa ani vom incerca sa promovam chiar in Liga I, ne-a afirmat Cornel Ene.

FC Hunedoara a depus si contestatie cu privire la decizia Federatiei Romane de Fotbal, care a afisat luna trecuta lista cu echipele ce nu au drept de promovare la sfarsitul acestui sezon, insa principalul finantator al hunedorenilor este constient ca nu va primi un raspuns pozitiv. Noi trebuia sa ne facem datoria si sa depunem o contestatie, insa cu siguranta ca nu vom primi un raspuns pozitiv, fiindca decizia e ferma.

Presedintele Ioan Gurzau a declarat ca este dispus sa poarte discutii cu orice club care doreste sa preia locul in Liga a II-a, insa a mentionat, din nou, ca cel mai mult si-ar fi dorit sa faca fuziunea cu cei de la FC Zalau. Avand in vedere situatia creata la club suntem dispusi sa discutam cu orice club. La fel cum am luat noi acum trei ani locul de la Olimpia Satu Mare si am jucat pana in vara pe Olimpia, acelasi lucru se intampla si acum cu FC Hunedoara. Si la ei Primaria baga bani la echipa ca la Zalau. De aceea am zis ca acelasi lucru se putea face si cu FC Zalau si chiar mi-as fi dorit acest lucru pentru ca era vorba despre o echipa din judetul nostru. Nu vroiam sa ocup nicio funtie in conducere, cum probabil au crezut unii. Imi doresc ca Salajul sa aiba echipa de Liga a II-a in continuare, pentru ca e jenant ca acest judet sa ramana cu o singura echipa, si aceea de Liga a III-a.

Leave a Comment