Continuă speranţele la calificarea în finală

Volei Municipal Zalău – CSM”U” Craiova 3 – 0 (25 – 22, 25 – 19, 25 – 17)

Lupta dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Universitatea Craiova pentru un loc în marea finală continuă. După 2 – 0 la general şi 6 – 1 la seturi în favoarea Craiovei, meciul al treilea dintre cele două formaţii, desfăşurat joi după-amiază, la Zalău, a fost câştigat cu scorul de 3 – 0 de formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae.
Zalăul a început cu trac partida, iar Craiova a condus 8 – 4 şi 16 – 13 la cele două întreruperi tehnice, profitând de greşelile făcute de jucătorii noştri la serviciu şi pe atac. Lamb şi compania s-au trezit exact în momentul potrivit, în partea a doua a setului, egalând situaţia la 17, iar în final a trecut la conducere, reuşind să se impună la 22.
Începutul actului secund a fost asemănător cu primul. Craiova a avut 5 – 2, apoi 8 – 6 la primul time-out tehnic, dar Zalăul a egalat la nouă, iar din următoarele opt puncte a pierdut doar unul, ducând scorul la 16 – 10. Antrenorul Dănuţ Pascu a efectuat primele schimbări în formaţia olteană, dar elanul Zalăului nu a mai putut fi orpit, Volei Municipal câştigând cu 25 – 19.
Setul trei a fost controlat aproape în totalitate de echipa zălăuană. Până la primul time-out tehnic s-a mers „cap la cap”, după care, formaţia de la poalele Meseşului s-a distanţat decisiv şi s-a impus la o diferenţă de opt puncte, 25 – 17.
„Felicit băieţii pentru victorie şi pentru modul în care au abordat acest meci şi sper să aibă aceeaşi atitudine şi în următorul joc. Acest succes nu înseamnă nimic dacă nu vom reuşi să ne impunem şi în următoarele două partide”, a afirmat antrenorul Aurel Vlaicu.
„Eram conştienţi că după două meciuri câştigate de noi la Craiova, cei de la Zalău îşi vor vinde scump pielea. Zalăul joacă mult mai bine acasă dar, totuşi, nu am înţeles starea noastră din teren, pentru că am început primele două seturi foarte bine, iar pe la jumătatea seturilor am lăsat-o mai moale. Mai este un joc mâine (vineri. n.r.) şi sperăm ca finalista să se decidă după acest meci, nu pe terenul nostru”, a precizat, de cealaltă parte, coordonatorul Craiovei, Laurenţiu Vînătoru.
Partida cu numărul patru dintre Volei Municipal Zalău şi CSM Universitatea Craiova este programată vineri, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Zalău. Dacă scorul va deveni egal la meciuri, partida decisivă este programată luni, 7 aprilie, la Craiova.
Volei Municipal Zalău: Adriano Lamb, Peter Nagy, Fabian Birău, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dall Bosco, Vlad Tebieş, Adrian Feher (libero). A mai evoluat: Mihai Gheorghiţă. Antrenori: Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae
SCM”U” Craiova: Laurenţiu Vînătoru, Laurenţiu Lică, Vladan Alecsik, Teodor Milotin, Florin Voinea, Nemanja Stefanovic, Vladimir Jovic (libero). Au mai evoluat: Bogdan Bratosin, Mihai Dumitrache,Ionuţ Manda, Nicuşor Ghionea. Antrenori: Dănuţ Pascu şi Claudiu Mitru

One Thought to “Continuă speranţele la calificarea în finală”

  1. Suporter

    Totul e bine cand se termina cu bine ! daca maine nu vine PORCOVITA la meci castigam din nou cu 3-0. Si nici Paul Hodis care e pe mana cu …NU_I BAGATI IN SEAMA baieti pe toti neica NIMENI, si jucati pt voi si apropiatii vostri ..

Leave a Comment