Consiliul Județean Sălaj a oferit echipamente și mingi echipelor afiliate la AJF Sălaj

Consiliul Județean Sălaj este, din nou, alături de “fotbalul mic” din Sălaj, după o pauză de 13 ani. Pe lângă finanțarea făcută clubului de handbal, instituția condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu susține și Asociația Județeană de Fotbal, oferind echipamente și mingi cluburilor afiliate la AJF Sălaj.

Premierea a avut loc joi după-amiaza, în curtea Consiliului Județean Sălaj, echipamentele fiind înmânate reprezentanților cluburilor din județ.

“Vă felicit pentru grija și dăruirea cu care vă ocupați de destinele tinerilor care fac sport. Cunoaștem dificultățile financiare cu care se confruntă cluburile de fotbal din Sălaj, acesta fiind, de altfel, unul dintre motivele pentru care am lansat acest program de finanțare. Consider că este o obligație a noastră, ca autoritate publică, să sprijinim și sportul amator, nu doar pe cel de performanță. Îmi doresc să îmbrăcați cu mândrie noile echipamente. Sper, în același timp, să vă poarte noroc și să vă aducă numeroase victorii. Vă asigur că acesta este doar primul pas pe care îl facem în direcția dezvoltării sportului la nivel de județ”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

“Vreau să mulțumesc conducerii Consiliului Județean Sălaj și consilierilor județeni pentru susținerea acordată membrilor asociației noastre. Este pentru prima dată când administrația județeană își îndreaptă atenția spre fotbalul sălăjean amator, care înseamnă 75 de echipe de copii, juniori și seniori, cu un total de 1.500 de sportivi”, a afirmat Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj.️

250.000 de lei este suma cu care au fost achiziționate echipamentele și mingile pentru cele 75 de echipe de seniori și juniori ce evoluează în campionatele organizate de AJF Sălaj.

Leave a Comment