FLORIN CÎŢU: „Aş merge pe ideea de a folosi certificatul verde şi în magazine, supermarketuri, hypermarketuri”

Premierul demis Florin Cîţu, a declarat, astăzi, după şedinţa de Guvern, că ia în considerare introducerea certificatul verde şi în magazine, supermarketuri, hypermarketuri.

„Aş merge pe ideea de a folosi certificatul verde şi în magazine, supermarketuri, hypermarketuri. Aceasta ar fi una dintre cele mai bune măsuri în acest moment. Vom face o propunere pe care să o trimitem în Parlament”, a spus Florin Cîţu.

Întrebat dacă rata de incidenţă de astăzi de 15,42 în Bucureşti nu impune carantinarea Capitalei, premierul interimar a răspuns: „Nu luăm în calcul măsura carantinării Bucureştiului, ci ne uităm la alte măsuri care să împiedice răspândirea virusului. O asemenea măsură pe care o discutăm cu Ministerul Sănătăţii este impunerea certificatului verde pentru toate activităţile economice, pentru ca să rămânem cu economia deschisă. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e un pas important şi ne gândim la acest lucru”.

Florin Cîţu, Kelemen Hunor, Cseke Attila şi Lucian Bode au trimis astăzi Parlamentului un proiect de lege prin care angajaţii din sistemul public de sanatate, cei de la IGSU şi cei din din aviaţie care nu sunt vaccinaţi sau nu sunt trecuţi prin boală să se testeze obligatoriu pe banii proprii.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

3 Thoughts to “FLORIN CÎŢU: „Aş merge pe ideea de a folosi certificatul verde şi în magazine, supermarketuri, hypermarketuri””

  1. Adio Gringo

    Propunerile sunt bune dar, ăștia sunt demiși. Și-au trăit traiu și și-au mâncat mălaiu !

  2. Anonim

    Sunt deacord,oricum cei nevaccinati sunt convinși ca o sa murim înainta lor,asa ca măcar acei 2-3 ani care o spun ei sa fim regi pe pământ,după aia lor l-e rămâne tot globul

  3. Anonim

    „Aș merge pe ideea de a folosi” – ce exprimare de incult!

Leave a Comment