Competiţii sportive din plin, de Ziua Jandarmeriei

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj şi Asociaţia Sportivă „Meseşul” din cadrul unităţii, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şiTineret (DJST) Sălaj au organizat, în perioada 26 – 29 martie, Cupa „Jandarmeriei”, competiţie desfăşurată cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Au avut loc competiţii de tenis de masă, minifotbal, volei şi table, având posibilitatea de a participa şi angajaţi ai altor instituţii, cu care Jandarmeria Sălaj colaborează.
Competiţia de tenis de masă a fost câştigată de plotonierul Marius Bob, acesta fiind urmat pe podium de plutonierul adjunct Teofil Rus şi de maiorul Călin Cosma.
Cea mai bună echipă la minifotbal a fost cea a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, iar locul doi a fost ocupat de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pe poziţia a treia s-a clasat echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
Tot echipa jandarmeriei a câştigat şi competiţia de volei, locurile doi şi trei revenindu-le Primăriei Şimleu Silvaniei şi Primăriei Zalău.
Cel mai bun „tablagiu” a fost plutonierul Romeo Mihuţ, urmat de căpitanii Mircea Sabău şi Vasile Fărcaş.

Marius Morar

Leave a Comment