Claudiu Cornaci s-a inteles cu FC Zalau

Claudiu Cornaci s-a inteles cu FC Zalau

Fundasul zalauan Claudiu Cornaci a devenit liber de contract la finalul anului trecut, dupa ce conducerea clubului Nyregyhaza l-a anuntat pe acesta ca nu mai intra in calculele antrenorilor. Revenit acasa, fostul jucator al Armaturii ar fi vrut sa-si incheie cariera la echipa orasului, FC Zalau. Conducerea clubului zalauan nu a fost insa de acord, antrenorul Marius Pasca afirmand ca noua politica a clubului este de a promova cat mai multi jucatori tineri. Principalul motiv a fost insa altul. Noi am vrut sa-l aducem la echipa si in ianuarie, dar nu ne-am inteles din punct de vedere financiar. Acum insa am ajuns la un numitor comun. Eu spun ca este un jucator care ne poate ajuta, chiar daca are o varsta. Este un jucator cu experienta, a mentionat presedintele clubului FC Zalau, Ioan Morar.

In lotul care a inceput sambata stagiul de pregatire la Ocna Sugatag se afla si atacantii Andrei Teglas si Ionut Danila. Primul a fost pus pe liber la finalul turului, iar conducerea a decis zilele trecute sa-i mai dea o sansa, in timp ce Danila a evoluat ultima data la FC Silvania. Acesta insa nu a mai jucat intr-un meci oficial din vara anului trecut, de partida cu FC Baia Mare, dupa care a fost suspendat pe o perioada de un an in urma incidentelor petrecute la finalul partidei. Pedeapsa i-a fost redusa, astfel ca jucatorul are sanse mari sa revina pe teren inca din prima etapa a returului.

A doua infrangere consecutiva

FC Zalau a inceput seria amicalelor din acest an cu doua victorii consecutive, 5 – 2 cu Sanatatea Cluj si 1 – 0 cu Olimpia Satu Mare. Au urmat insa adversari mai dificili, astfel ca au aparut si esecurile. Prima infrangere usturatoare a avut loc in fata reprezentantei din Liga a II-a, Ariesul Turda, scor final 5 – 1, iar sambata o noua infrangere la scor, 4 – 0 cu FCMU Baia Mare, colega de serie, care ocupa locul doi in Seria a VI-a, la trei puncte in spatele liderului Seso Campia Turzii.

Golurile au fost inscrise de Ernszt, Iatu, Bumba si Brata.

Imediat dupa incheierea partidei, lotul zalauan a plecat in cantonament, urmand sa se pregateasca la Ocna Sugatag pana la finele acestei saptamani. Urmatorul meci de verificare este programat miercurea viitoare, la Cluj-Napoca, in fata celor de la Seso Campia Turzii.

FCMU Baia Mare: Bota – Podina, Muresan, Somcherechi, Toma, Apetrei, Negrea, Iatu, Fritea, Roszel si Ernszt. Au mai evoluat: Lovasz – Durus, Barnutiu, Hodor, Gherman, Achim, Lacatus, Bumba, Pop si Brata.

FC Zalau: Chis – Maior, Blaga, Cosma, Cornaci, Bode, Sabau, Negrean, Budean, Gorga si Balan. Au mai evoluat: Teglas, P. Coste, Danila si Nicorici. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund)

Leave a Comment