In ianuarie: Jandarmii au aplicat amenzi de peste 22.200 de lei

In ianuarie: Jandarmii au aplicat amenzi de peste 22.200 de lei

Aproximativ 22.200 de lei au insumat amenzile aplicate de jandarmii salajeni in prima luna din an. Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, capitan Cristian Bolfa, a declarat ca majoritatea sanctiunilor aplicate au fost pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dar si pentru consum de alcool, adresare de injurii, comert ilegal etc.

Pentru cresterea gradului de siguranta al cetatenilor, in luna ianuarie, jandarmii salajeni au executat misiuni independent si in sistem integrat cu Politia in zonele de interes operativ din judetul Salaj. Actiunile jandarmilor au vizat in principal mentinerea ordinii publice in zona discotecilor din mediul rural, pietelor, targurilor si oboarelor, precum si asigurarea masurilor de ordine pe timpul manifestarilor cultural-artistice, religioase si sportive. In urma desfasurarii acestor actiuni, au fost aplicate 45 de avertismente scrise si 116 amenzi contraventionale in valoare de 22.200 de lei. Totodata au fost constatate si 13 infractiuni, in toate cazurile, autorii fiind surprinsi in flagrant savarsind fapte precum: infractiuni silvice, infractiuni de distrugere si furt, a declarat Bolfa.

Potrivit sursei mentionate, in luna ianuarie, jandarmii au executat 477 de misiuni, dintre care: 213 pentru mentinerea ordinii publice, 142 pentru asigurarea ordinii publice, 24 de actiuni in cooperare cu alte institutii, 13 interventii la solicitari telefonice si 85 de misiuni pentru punerea in aplicare a mandatelor de aducere.

Leave a Comment