Tadici o apreciaza pe noua antrenoare a Oltchimului

Tadici o apreciaza pe noua antrenoare a Oltchimului

Fostul selectioner al Romaniei si actualul manager al HC Zalau a declarat pentru Libertatea ca nu il deranjeaza faptul ca daneza Anja Andersen a preluat banca multiplei campioane, Oltchim Ramnicu Valcea. Nu ma deranjeaza ca a venit la Valcea, nu am nicio problema cu ea si nu ne vom bate, cum se asteapta unii care vor circ. Anja e tare, o antrenoare valoroasa, care vine cu metode noi de pregatire si cu o alta tactica. Poate avea rezultate bune si ii urez succes, pentru ca handbalul nostru are nevoie de performante. Dar nu trebuie uitat ca fetele de acolo s-au nascut, au crescut si s-au format in Romania, sub indrumarea unor romani. Ele au adus medalii la competitii internationale si au jucat o finala de Liga, a declarat Gheorghe Tadici pentru Libertatea.

Managerul zalauan a mai afirmat ca intre el si antrenoarea daneza nu exista decat o rivalitate sportiva. S-a vorbit mult despre rivalitatea dintre noi, dar nu e adevarat ca ne uram. In presa a aparut ca, in 2005, dupa Mondialul din Rusia, m-ar fi facut prost pentru ca nu am convocat-o pe Carmen Amariei. Ne-am intalnit apoi, in preliminariile Campionatului European, si mi-a spus ca nu a fost declaratia ei, ci i-a fost modificata de ziaristi.

Gheorghe Tadici si Anja Andersen urmeaza sa se reintalneasca intr-un duel direct in etapa a XXIII-a a Ligii Nationale de handbal feminin, programata in data de 10 aprilie, cand HC Zalau va primi vizita campioanei Oltchim.

Leave a Comment