Vidas met – producător confecții metalice de super calitate

Vidas MET, cel mai mare producător de confecții metalice din Prahova, vine în întâmpinarea clienților săi cu o gama variată de produse ce au aplicații de largă utilitate în diverse industrii. Scopul său este de a îndeplini cerințele partenerilor spre deplina lor satisfacție, oferind, la timp, produse și servicii de calitate.

Vidas MET, cel mai mare producător de confecții metalice din Prahova, vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă variată de produse ce au aplicații de largă utilitate în diverse industrii. Scopul său este de a îndeplini cerințele partenerilor spre deplina lor satisfacție, oferind, la timp, produse și servicii de calitate.

Prin utilizarea unor tehnologii performante, constant îmbunătățite, Vidas MET are ca obiectiv principal ușurarea fluxurilor de lucru și valorificarea eficientă a zonelor din depozite, oferind, de fiecare dată, soluții adaptate la nevoile și cerințele cumpărătorilor.

În timpul activității sale, magazinul online s-a bucurat de o bună reputație în domeniul dezvoltării, producerii și comercializării de cuve metalice, cărucioare industriale, cărucioare de marfă, protecții metalice rafturi depozit, rastele biciclete, locuri de fumat, cuve de retenție și containere basculabile, disponibile în stoc în proporție de 80%, restul produselor indisponibile pe site fiind fabricate la comandă.

Producator confecții metalice de calitate superioara

Compania Vidas MET, unul dintre cei mai importanți producători de confecții metalice din România, își eficientizează practicile de producție concentrându-se asupra capacității de a executa, în mod fiabil, produse pentru solicitări variate, sosite din partea clienților industriali.

Ca producator de confectii metalice Vidas Met își optimizează în mod frecvent atât procesul de fabricație, cât și utilajele performante de lucru, asociate cu activități manageriale ce implică o atenție deosebită asupra tendințelor economice care afectează, constant, baza de clienți.

Avantajul său competitiv? Angajații calificați, utilizarea celor mai noi tehnologi de producție, calitatea lucrărilor deja executate la cel mai înalt nivel de siguranță, respectarea timpilor de execuție a lucrărilor conveniti cu clienții, prețurile corecte raportate la materialele utilizate și calitatea produselor.

Producția are loc exclusiv în România, în propria fabrică de lângă Ploiești, dotată cu o echipă solidă de specialiști în domeniu și gama variată de confecții metalice, obținute prin intermediul celor mai performanțe tehnologii:

  • Cărucioare industriale (cărucioare marfă, cărucioare metalice, cărucioare butoaie, cărucioare pentru panouri, cărcucioare containere/basculabile)
  • Accesorii depozit (protecții metalice, cuve retenție, rampe și magazii, copertine)
  • Accesorii stivuitoare (căruț pentru profile lungi, containere metalice basculabile, containere cu descărcare centrală/laterală, nacela pentru lucrul la înălțime, pâlnii industriale de umplere)
  • Copertine și mobilier (rastel biciclete, locuri de fumat, copertine metalice, măsuțe picnic lemn, mobilier vestiar, mobilier outdoor)
  • Stocare (boxpalet metalic, cadru boxpalet pliabil, cadru paleți, celule variabile depozitare, cuve retenție, paleți metalici, vană de captare).

Ca și producător de confecții metalice, Vidas MET răspunde la numeroasele provocări în ceea ce privește piața fluctuantă, industriile ciclice, nevoia de echipamente sofisticate, inclusiv timpii rapizi de producție a proiectelor personalizate.

Confecțiile metalice, fabricate exclusiv în România, în propria fabrică Vidas MET, reprezintă rezultatul unei viziuni foarte atent elaborate, ce are la baza seriozitate și exigență, o continuă adaptare la nevoile și cerințele clienților.

Linia proprie de producție, certificările obținute, lucrările favorabile și partenerii mulțumiți sunt cele care recomandă profesionalismul producătorului de confecții metalice, la fel ca și pasiunea pentru implicarea în procesul de consultanță și producție, livrarea la termen a proiectelor contractate și în deplină siguranță a lucrărilor bine făcute.

2 Thoughts to “Vidas met – producător confecții metalice de super calitate”

  1. […] Vidas MET, cel mai mare producător de confecții metalice din Prahova, vine în întâmpinarea clienților săi cu o gama variată de produse ce au aplicații de largă utilitate în diverse industrii. Scopul său este de a îndeplini cerințele partenerilor spre deplina lor satisfacție, oferind, la timp, produse și servicii de calitate. Vidas MET, cel mai mare producător de confecții metalice din Prahova, vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă variată de produse ce au aplicații de largă utilitate în diverse industrii. Scopul său este de a îndeplini cerințele partenerilor… Citeste mai mult […]

  2. […] Vidas MET, cel mai mare producător de confecții metalice din Prahova, vine în întâmpinarea clienților săi cu o gama variată de produse ce au aplicații de largă utilitate în diverse industrii. Scopul său este de a îndeplini cerințele partenerilor spre deplina lor satisfacție, oferind, la timp, produse și servicii de calitate. Vidas MET, cel mai mare producător de confecții metalice din Prahova, vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă variată de produse ce au aplicații de largă utilitate în diverse industrii. Scopul său este de a îndeplini cerințele partenerilor…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.