Vești bune pentru sălăjeni: Pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nădașelu – Zimbor au fost depuse două oferte!

“În timp ce pesediștii latră precum câinele la lună, acuzând Guvernul liberal că nu susține investițiile în infrastructura, noi demonstrăm zilnic că suntem ancorați în realitate, în așteptările românilor, astfel încât suntem determinați să punem România pe drumul cel bun!
Din seria veștilor bune pentru sălăjeni, după ce în data de 26 iunie 2020 am semnat contractul de proiectare și execuție a lotului de autostradă Zimbor – Poarta Sălajului, sunt bucuros să fac cunoscut faptul că astăzi, 09 iulie, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădașelu – Mihaiesti (km 8+700-km 25+500), Subsecțiunea 3B1: Mihaiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260)”, arată Lucian Bode, ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și președinte al PNL Sălaj.
În cadrul acestei proceduri, ofertele au fost depuse de către doi ofertanți:
1. Asocierea China Communications Construction Company Limited – S.C. DIMEX 2000 COMPANY SRL
2. Asocierea S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. ELECTROMONTAJ S.A.
Valoarea estimată a contractului este de 1.452.517.863,47 Lei fără TVA.
Contractul are o perioadă de proiectare de 12 luni și o perioadă de execuție de 24 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.
Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) în lungime de 16,80 km și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260 în lungime de 13,26 km.

5 Thoughts to “Vești bune pentru sălăjeni: Pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nădașelu – Zimbor au fost depuse două oferte!”

 1. Anonim

  Felicitari d-lui ministru Bode! Un ministru dedicat proiectelor si foarte profesionist…cat despre PSD, doar dezinformari si nicio realizare.

 2. ana

  Respect domnule ministru, sa avem cat mai multi ardeleni la conducerea tarii!

 3. A

  Chinezi sau restrâns pt ca le este frica de birocrația românească
  Umbrarescu o sa facă autostrada de la Nadasel la poarta Salaj
  Spor

 4. Anonim

  Perioada de executie 24 luni pt 14 k!in albania o autostradă de 200km a fost finalizata in 10 luni.

 5. Anonim

  Asta nu e veste buna!!! Urmeaza licitația, apoi contestația, apoi… totul se reia de la capat!!! Va dura vreo 30 de ani pana cnd va fi gata!!! Cat despre Böde cine i-l lauda înseamnă ca trăiește pe o alta planeta!!! A mai fost ministru al transporturilor in era tembelului de Basescu si ce a facut? El la instaurarea ca ministru ne vorbea de tunel pe sub Meses in loc sa rezolve cumva șoseaua de centura a municipiului!!! Este o nulitate!!!

Leave a Comment