În pofida fumigenelor ciumei roșii – Lucian Bode: Guvernul Orban a avizat construirea unei săli de sport de aproape 2,5 milioane de euro în Zalău

Zălăuanii trebuie să știe că administrația pesedistă din municipiul Zalău minte cu nerușinare atunci când afirmă că proiectele de dezvoltare locală sunt blocate de actualul Guven!
“Trebuie să ai mult tupeu să arați cu degetul spre un Guvern care stă la cârma țării de câteva luni, când guvernele pesediste au ignorat total județul Salaj și, implicit, municipiul Zalau.
Drept dovadă că propaganda “roșie” nu stă în picioare este faptul că Guvernul Ludovic Orban a avizat, prin Compania Națională de Investiții, proiectul “Construire și dotare sală de sport” în municipiul Zalău, obiectiv situat pe strada Salcâmilor, nr. 1, valoarea totală a investiției fiind de aproape 2,5 milioane de euro”, a declarat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj .

Astfel, zălăuanii vor beneficia de o nouă sală de sport, la standardele corespunzătoare desfășurării unor competiții interne și internaționale. Acest demers este, de altfel, un nou pas important în realizarea altor obiective de investiții necesare dezvoltării municipiului Zalău și, implicit, a județului Sălaj. Este o veste îmbucurătoare pentru zălăuani și implicit pentru sălăjeni, dintr-o succesiune de alte vești bune pe care urmează să le primim în perioada imediat următoare.

“Am susținut încă din 2012 necesitatea construcției unui complex polisportiv în municipiul Zalău, un proiect promovat civic prin Asociația Sălăjenii Contează și pentru care m-am luptat în Parlamentul României la dezbaterile bugetului de stat pentru a fi finanțat. La acel moment, guvernarea PSD a ignorat complet acest proiect de investiție, desi la nivel local erau parcurse etape importante în susținerea acestui proiect. Zălăuanii trebuie să stie că, spre deosebire de abordarea guvernărilor pesediste, Guvernul Ludovic Orban nu va bloca niciun proiect de dezvoltare locală, indiferent de culoarea politică a inițiatorului”, mai arată Lucian Bode.

Așa cum a demonstrat în lunile aflate la guvernare, pentru Guvernul Orban investițiile publice reprezintă chintesența guvernării. Acest lucru este demonstrat prin ritmul accelerat de implementare a tuturor proiectelor de investiții, indiferent de natura lor.

(P)

5 Thoughts to “În pofida fumigenelor ciumei roșii – Lucian Bode: Guvernul Orban a avizat construirea unei săli de sport de aproape 2,5 milioane de euro în Zalău”

 1. Mihut Rozalia

  Felicitari si mult succes in continuare! De departe este cea mai eficienta si responsabila guvernare din ultimii 30 de ani!

  1. septi

   Ne mandrim cu un salajean la carma unui minister atat de important ca cel al transporturilor. Bafta!

 2. Anonim

  Mihut, esti bine?

 3. Anonim

  Decat sa nu se faca mai bine sa se faca….banii oricum se duc….

 4. Anonim

  Minciuni planificate … Ajunge !

Leave a Comment