Vegh, onorat sa schimbe birourile

Vegh, onorat sa schimbe birourile

Conform negocierilor purtate la nivel central, filiala din Salaj a UDMR l-a nominalizat pe Alexandru Vegh, actual inspector guvernamental, pentru functia de prefect al judetului.

La propunerea unanima a membrilor organizatiei judetene a UDMR, am fost nominalizat pentru o posibila revenire in cadrul Prefecturii Salaj.

Avand in vedere experienta mea in administratie, si chiar in cadrul Prefecturii, unde am ocupat patru ani functia de subprefect, am acceptat si nominalizarea pentru functia de prefect. Sunt onorat de aceasta propunere si sper sa pot face fata acestei provocari, a declarat, marti, Alexandrul Vegh.

Dupa ce a ocupat, in perioda 2005-2009, functia de subprefect in cadrul Institutiei Prefectului din Salaj, Vegh, in varsta de 45 de ani, a fost numit, incepand cu luna martie 2009, in functia de inspector guvernamental pentru partea de infrastructura, respectiv drumurile nationale de pe raza judetului Salaj.

Coincidenta sau nu, biroul pe care-l ocupa, in prezent, inspectorul guvernamental se afla in incinta Prefecturii. In concluzie, lui Vegh nu-i va fi deloc greu sa schimbe birourile intre ele.

Contactat, actualul prefect de Salaj, Andrei Todea, pare sa accepte destul de usor situatia: In cazul in care exista modificari la nivelul componentei Guvernului, este normal sa existe si astfel de modificari in structurile sale din teritoriu.

Daca actualul guvern va decide schimbarea mea, nu-mi ramane decat sa ma intorc in politica, de care am sa ma ocup foarte serios, de aceasta data.

In Salaj, atat actualul prefect Andrei Todea, cat si cei doi subprefecti, Onorica Abrudanu si Caludiu Barsan, provin din randul democrat-liberalilor.

Alte articole

Leave a Comment