Un general în rezervă din Sălaj solicită să revină în armată, în caz de mobilizare, pe fondul tensiunilor ruso-ucrainiene

Cererea generalului în rezervă Florian Caba a fost depusă la Centrul Militar Județean Sălaj și se află în lucru, ne-au declarat astăzi surse militare sălăjene oficiale.

În cererea care a apărut deja în spațiul public și a fost preluată de presa centrală, generalul în retragere își argumentează intenția pe fondul creșterii tensiunii în zona de este a Europei, tensiune despre care crede că ar putea afecta și România. Generalul invocă și fidelitatea sa față de jurământul depus României. „Rog să se întreprindă demersurile necesare pentru ca, în caz de mobilizare, să pot servi ca voluntar în oricare din structurile militare ale Armatei Române”, se arată în cererea depusă la Centrul Militar Județean și apărută în spațiul public.

21 Thoughts to “Un general în rezervă din Sălaj solicită să revină în armată, în caz de mobilizare, pe fondul tensiunilor ruso-ucrainiene”

 1. Anonim

  SARACU DE EL GENERALU NU-I AJUNGE PENSIA DE 20000 LEI PE LUNA INCEPAND CU VARSTRA DE 48 DE ANI ….MAI VREA SA MAI IA INCA 20000 LEI PE LUNA…

  1. Raluca

   Ce înțelegi prin „voluntar”? S-au citești doar titlul articolului?!

  2. Vigilentul

   De unde știi tu că are 20000 și că a ieșit la 48 de ani?

 2. Anonim

  Inca un arsinel…..e plina tara asta de arsinei nesatuli…

  1. Vigilentul

   Habar nu ai ce vorbești. Din păcate, mulți români sunt ca și tine, ignoranți, fără patriotism, asta ca să nu spun mai multe! Numai bani visezi.

 3. Anonim

  Eu am încercat sa ma angajez de 2 ori în armată la 33 la 35 de ani, acuma am 38 deci nu cu mulți ani în urma,am vrut doar pe raza județului Sălaj din cauza ca am familie,de ambele ori mi-au spus ca pe Sălaj nu sunt locuri,bun….asta e am încercat…nu a fost sa fie…am încercat în ianuarie 2022 pe post de voluntar,culmea ca pe Sălaj iara nu sunt locuri libere,pai sunt voluntar pt armată și tu spui ca nu sunt locuri pe când toată tara se plânge ca nu avem armată în caz de război,dar în caz de război măcar atunci Sălaj ul va alea loc de oameni de sacrificiu sau și atunci Baia Mare,Cluj, Oradea va triumfa?dacă credeți ca exagerez sunați la mapn Sălaj dar menționați doar pt Sălaj

 4. Anonim

  La stat…voluntar inseamna ca nu il obliga nimeni ….nu ca e neplatit

 5. Anonim

  „oameni de sacrificiu ” ??? Totu se rezuma la bani…

 6. Anonim

  DOAR NU CREDE CINEVA CA CERE SA REVINA IN ARMATA CA VOLUNTAR FARA SA FIE PLATIT LA VALOAREA LUI DE general !!!!!!!!!!!!

 7. criminalu

  Asta a coordonat reprimarea revolutiei la Cluj. A ordonat uciderea de revolutionari. Cititi in Ziarul de salaj de acu cateva zile.

 8. Anonim

  Te cauta moartea pe acasa generale

 9. Anonim

  Bețivul încă trăiește?

 10. Ciupa Nelu

  Un cioban bătrân,venit cu treburi la oraș,călătorind cu autobuzul urbei,adoarme în picioare sprijinit de bâta lui iar aceasta alunecă pe podeaua mașinii la o frână mai serioasă!Un tinerel,care avea loc în autobuz,îi spune bătrânului/
  Moșule,de ce nu pui un cauciuc în capătul bâtei ca să nu mai alunece?
  Apăi dragă băiete,eu socot că nu era rău să fi avut tatătău un cauciuc când s-o culcat cu măta,că atuncea poate avem și eu loc pe scaun!
  Așa se face că luând în considerare comentariile Anonimului,care par de om frustrat,îmi dau seama cât de bine i se potrivește…anonimitatea,el fiind în același timp și un antonim al viteazului,adică un…LAȘ!

 11. Anonim

  Păi să-l primească! Și să-l pună în prima linie! Ca la Cluj în decembrie 89.

 12. Milena

  Toata stima pentru domnul general.

 13. I.C.

  Vă felicit că nu ați șters comentariile, așa cum a făcut „Năzuința”, ca să nu-l supere pe „patriotul” fără onoare și fără rușine.

 14. Anonim

  In Salajul nostru drag , LUME MULTA …..OAMENI PUTINI . Ca sa-ti dai cu parerea despre un OM IN HAINA MILITARA , obligatoriu trebuie sa-l cunosti . Juramantul
  militar , fidelitatea fata de TARA , NU sunt la indemana unui comentator de ocazie, parerea mea ca si functia de PRESEDINTE al ROMANIEI , este prea mica pentru capacitatea , dragostea fata de glia strabuna a D-lui GENERAL. D-le Razvan Pop , pentru acest articol trebuia inainte de a fi publicat sa cunoasteti cazul , dar inca nu este prea tarziu , va asigur ca sunt in cunostinta de cauza .

 15. Esc

  Doamne cati prosti mai sunt pe lumea asta!!!In loc sa lauzi un azsemenea om , il blamezi.Auzi tu pensie de 20 000 de lei!?Chiar sunteti nebuni? Nu vedeti ce se intampla in Ucraina? Toata lumea vrea sa-si apere tara.

 16. Anonim

  Cred ca Magazin Salajean , ca organ de presa in judetul nostru are datoria sa apere demnitatea si onoarea celor doi Domni GENERALI , care din fericire apartin judetului nostru . D-le Razvan Pop cred ca sunteti un om DOCUMENTAT , va citesc cu multa placere articolele din ziar, ma cunoasteti si personal, am fost in vizita la birou . Aveti material pentru a va documenta in legatura cu activitatea d-lor generali si lupta care a dus-o cu STATUL ROMAN pentru anumite acuzatii de la asa zisa revolutie. Va recomand cele doua volume aparute la editura ECOU TRANSILVAN din Cluj Napoca in 2020, daca nu le aveti vi le imprumut eu pentru studiu . Apreciez CEREREA unui patriot, care solicita numai in caz de MOBILIZARE , cand tara are nevoie de aparatori . INSTITUTIA PREFECTULUI ca reprezentant al GUVERNULUI in teritoriu trebuie sa apere judetul , ma intreb , oare nu v-om avea nevoie de EXPERTIZA D-lor GENERALI ,care au COMANDAT CORPUL 7 ATMATA . ?

 17. Anonim

  19,25, spune repede gradul și……..pensia.

 18. Pop ionel

  Cei care comentați atitudinea domnului general care din tractorist a ajuns general, nu pe comentariile voastre ci prin dorința dânsului de a studia și de a se perfectiona continuu vă spun asta care am lucrat cu domnul general de la gradul de căpitan până la gradul de general, sa știți că sunt un amărât de tablagiu în rezervă cum ne spuneți voi ăștia care comentați și am o pensie specială cum auziți la TV. de 2000 de lei

Leave a Comment