TOP 10 cele mai bune rimeluri

Ochii vorbesc! Ei ascund povești unice, experiențe de viață, amintiri și emoții de neuitat. Încă din cele mai vechi timpuri, ochii erau considerați oglinda sufletului, portal către lumea interioară, simbol al eternității, pentru că ochii nu îmbătrânesc. Cucerite de frumusețea acestora, femeile au fost întotdeauna tentate să-și decoreze ochii, conturând astfel cele mai frumoase trăsături ale feței.

În era modernă, cel mai renumit accesoriu pentru vopsirea ochilor este rimelul, un produs inovator cu istorie bogată și multă popularitate printre pasionații în arta machiajului. Acesta este capabil să definească frumos forma ochilor, oferind expresivitate și senzualitate privirii.

Din grijă pentru tine, am hotărât să creăm un colaj cu cele mai bune rimeluri, pentru a te ajuta să alegi produsul potrivit necesităților tale. La pachet, pentru a analiza minuțios fiecare produs prezentat primești acces pe site-ul MAKEUP, un magazin online ce se remarcă prin varietate mare de produse, livrare la tine acasă și prețuri foarte atractive!

Trei, doi, unu, pune-ți centura, începe o aventură de neuitat:

 

  1. Maybelline New York Lash Sensational Sky High este un adevărat creator de senzații tari! Rimelul super pigmentat conferă genelor volum și densitate, accentuând frumos privirea. Formula nutritivă îmbogățită cu extract de bambus și microfibre garantează fixare sigură, distribuție uniformă, însoțită de efect de lifting și alungire vizuală. Maybelline Sky High https://makeup.ro/brand/29159/ curbează grațios firele, oferind intensitate și o culoare bogată care te evidențiază în mulțime.

 

  1. Dragoste la prima vedere, sau Pupa Mascara Vamp! Extreme. Topul cu cele mai bune rimeluri trebuie neapărat să includă rimelul de la Pupa. Pigmentat și foarte ușor, cosmeticul nuanțează frumos genele, separă fiecare fir, oferind volum colosal și alungire extremă. Consistența plăcută se distribuie uniform, totul datorită aplicatorului cu peri deși, care alungește și curbează, creând un efect impecabil ce durează mult timp.

 

  1. L’Oreal Paris Volume Million Lashes îți îndeplinește toate dorințele! Rimelul conturează frumos forma ochilor, oferind volum și intensitate privirii. Acesta ajunge chiar și în spațiile greu accesibile, reușind să nuanțeze până și cele mai mici fire. Aplicatorul cu peri deși îmbogățește genele cu o culoare neagră intensă, alungește, separă și răsucește frumos, oferind expresivitate și un finisaj atractiv.

 

  1. Dacă tot vorbim despre cele mai bune rimeluri, atunci cu siguranță nu putem uita de Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume! Angelic, senzual, irezistibil, rimelul decorează frumos genele, alungește, nuanțează și conferă un volum seducător ce rezistă timp de 12 ore chiar chiar și în condiții de căldură excesivă sau umiditate. Peria din dotare ondulează și oferă de 3 ori mai multă densitate, în timp ce formula îmbogățită cu pantenol protejează și previne căderea.

 

  1. Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum Express Mascara este bagheta magică cu puteri miraculoase, care definește și curbează genele dintr-o singură mișcare! Rimelul ultra pigmentat oferă volum și un negru intens privirii tale, creând un efect inconfundabil de gene false. Formula delicată se comportă blând cu ochii, aceasta nu irită și nu creează disconfort, fiind alegerea perfectă pentru persoanele predispuse la sensibilitate.

 

  1. Pur și simplu nu ai cum să-i reziști! Vivienne Sabo Cabaret Premiere completează topul cu cele mai bune rimeluri, acesta te cucerește instant, purtându-te într-un dans pasional și intens. Rimelul conferă volum și alungire fără să lipească firele. Acesta separă și aranjează grațios fiecare geană, conturând cele mai frumoase trăsături. Formula cu impermeabilitate crescută rezistă mult timp, fiind imună la condițiile meteo nefavorabile.

 

  1. NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara este biletul tău pentru o călătorie în lumea frumuseții! Dezvoltat de  experții americani, rimelul senzațional va schimba toate percepțiile tale. Formula cu pigmenți de colorare și substanțe nutritive nuanțează și îngrijește delicat firele, conferind super-volum, densitate și lungime de invidiat. Aplicatorul cu peri deși definește, separă și fixează fiecare fir în parte, pentru un efect senzațional.

 

  1. Un veritabil simbol al frumuseții contemporane – Yves Saint Laurent Lash Clash emană stil, eleganță și notorietate, încadrându-se perfect în lista cu cele mai bune rimeluri! Inspirat de standardele de frumusețe ale culturii franceze, rimelul din categoria de lux va răsfăța genele tale cu un negru intens și pasional. Formula nutritivă cu extract de iris conferă cu 200% mai mult volum și rezistență. Consistența cremoasă se distribuie uniform, totul datorită aplicatorului bogat, care acoperă și nuanțează genele dintr-o singură mișcare.

 

  1. Lancôme Hypnose Doll Eyes Waterproof este prezent în fiecare moment important din viața ta! Bogat, intens, seducător, rimelul super rezistent va adăuga volum expresiv și densitate genelor subțiri, învelind fiecare fir într-un voal negru extrem de pigmentat. Accesoriul înfrumusețează privirea, conturând perfect forma ochilor. Acesta separă și răsucește genele, creând un efect similar ochilor de păpușă. Rimelul rezistă mult timp, fiind imbatabil chiar și în condiții meteorologice neprielnice.

 

  1. Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black încheie glorios topul cu cele mai bune rimeluri! Îndrăgit de mii de femei din întreaga lume, Maybelline Sky High se remarcă prin impermeabilitatea sa, care îl face imun în fața provocărilor apărute zilnic. Rimelul super pigmentat alungește frumos și ondulează perfect genele, oferind volum pătrunzător și densitate de invidiat. Cosmeticul aranjează fiecare fir, fixează și separă, pentru un efect seducător ce durează de dimineața până seara.

 

Felicitări! Tocmai ai aflat secretul genelor frumoase, iar indiferent alegerea pe care o vei face, noi suntem mai mult decât siguri că vei fi mulțumită de rezultatul obținut. Iar pentru că frumusețea este infinită, nu uita să împărtășești cele citite mai sus cu prietena ta!