La volan fără permis de conducere

Polițiștii au depistat în trafic miercuri, 3 mai, la ora 22.41, pe strada Arțarilor din localitatea Bocșa, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Borla, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, polițiștii sălăjeni au constatat că autoturismul este radiat din circulație, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism nu corespund niciunui autovehicul.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

În cauză, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău au întocmit dosar de urmărire penală penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  • fotografie cu rol ilustrativ

M. S.

One Thought to “La volan fără permis de conducere”

  1. […] Polițiștii au depistat în trafic miercuri, 3 mai, la ora 22.41, pe strada Arțarilor din localitatea Bocșa, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Borla, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, polițiștii sălăjeni au constatat că autoturismul este radiat din circulație, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism nu corespund niciunui autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,09 mg/l alcool pur în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment