Ajută-ți prietenii să renunțe la fumat cu ajutorul e-țigărilor pentru începători!

Sunt doua mari categorii de persoane: cele care cred ca tigarile electronice sunt mult mai prietenoase cu organismul si cele care considera ca sunt la fel de nocive sau chiar mai nocive decat tigarile clasice. Inca nu sunt studii clare care sa dea dreptate celor doua tabere, dar putem sa analizam parerile celor care au incercat atat tigari obisnuite, cat si pe cele electronice.

Vaperii sunt persoane care au fumat tigari obisnuite inainte si care acum se simt mult mai bine, din toate punctele de vedere. Avantajele sunt clare, iar acestea pot fi evitate doar de cei care nu-si doresc sa promoveze o alternativa mai sanatoasa a tigarilor clasice. Fara miros neplacut, fara cheltuieli atat de mari, fara efecte negative asupra sanatatii, nu suna excelent?

Un lucru este clar, orice alternativa a fumatului obisnuit este mult mai sanatoasa. Acest lucru a fost inteles de milioane de persoane din intreaga lume care au ales sa-si cumpere e-tigari pentru incepatori. Trecerea de la tigara obisnuita la cea electronica este cat se poate de usoara, iar detaliile sunt absolut incredibile, mai ales daca le afli de la un vaper cu experienta.

Trebuie sa-ti alegi prima tigara electronica cu mult grija. Aceasta nu trebuie sa fie nici prea puternica, dar nici prea slaba, sa elibereze suficienti aburi si sa fie usor de folosit. Cat despre lichidele cu care alimentezi e-tigara, este o adevarata poveste si vei fi foarte interesat sa afli fiecare detaliu.

Toate e-tigarile sunt la fel?

Nu! Sunt o multime de branduri pe piata care produc e-tigari pentru incepatori, dar nu toate au aceleasi trasaturi. Unele sunt mai puternice, altele au bateria mai rezistenta, unele pot fi folosite pentru o perioada mai lunga de timp, iar altele pot fi folosite doar de cei care au mai folosit astfel de dispozitive.

Cel mai recomandat ar fi sa apelati la sfaturile unui vaper cu experienta atunci cand accesati un magazin online cu e-tigari pentru incepatori. Acesta iti va adresa cateva intrebari pentru a-si face o idee despre tipul de fumatori in care te incadrezi, iar pe baza raspunsurilor iti va putea recomanda o e-tigara care sa te multumeasca.

Ce urmeaza dupa achizitionarea unei e-tigari pentru incepatori?

Trebuie sa inveti cum s-o folosesti la adevaratul ei potential si sa descoperi lichidele care te atrag cel mai mult. Dupa ce descoperi un lichid care te multumeste, incearca sa scazi treptat concentratia de nicotina pana ajungi la un procent de 0% a acestei substante. E cea mai usoara cale de a renunta complet la acest viciu!

Leave a Comment