Ajută-ți prietenii să renunțe la fumat cu ajutorul e-țigărilor pentru începători!

Sunt doua mari categorii de persoane: cele care cred ca tigarile electronice sunt mult mai prietenoase cu organismul si cele care considera ca sunt la fel de nocive sau chiar mai nocive decat tigarile clasice. Inca nu sunt studii clare care sa dea dreptate celor doua tabere, dar putem sa analizam parerile celor care au incercat atat tigari obisnuite, cat si pe cele electronice.

Vaperii sunt persoane care au fumat tigari obisnuite inainte si care acum se simt mult mai bine, din toate punctele de vedere. Avantajele sunt clare, iar acestea pot fi evitate doar de cei care nu-si doresc sa promoveze o alternativa mai sanatoasa a tigarilor clasice. Fara miros neplacut, fara cheltuieli atat de mari, fara efecte negative asupra sanatatii, nu suna excelent?

Un lucru este clar, orice pentru incepatori. Acesta iti va adresa cateva intrebari pentru a-si face o idee despre tipul de fumatori in care te incadrezi, iar pe baza raspunsurilor iti va putea recomanda o e-tigara care sa te multumeasca.

Ce urmeaza dupa achizitionarea unei e-tigari pentru incepatori?

Trebuie sa inveti cum s-o folosesti la adevaratul ei potential si sa descoperi lichidele care te atrag cel mai mult. Dupa ce descoperi un lichid care te multumeste, incearca sa scazi treptat concentratia de nicotina pana ajungi la un procent de 0% a acestei substante. E cea mai usoara cale de a renunta complet la acest viciu!

Leave a Comment