Suplimentul de hrană, restituit angajaţilor MAI

Suplimentul de hrană, restituit angajaţilor MAI

Diferenţa de bani pentru hrana bugetarilor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor aferentă lunii iunie va fi restituită şi virată astăzi pe card-uri. Sumele corespunzătoare normei de hrană ale poliţiştilor, pompierilor, jandarmilor, salariaţilor Instituţiei Prefectului şi ai Oficiului Judeţean de Cadastru vor fi transferate în conturile angajaţilor.

Potrivit unui ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor valoarea normei de hrană a acestora a fost stabilită pentru luna iunie la valoarea de 130 de lei, pentru ca aceştia să se încadreze în limitele bugetare ale primului semetru a anului 2011.

Astăzi după-amiază, toţi cei peste 500 de salariaţi vor avea banii în cont. Demersul de diminuare a normei de hrană a fost inţiat de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi a vizat încadrarea în limitele bugetare salariale. În luna iulie vom primi salariile şi norma de hrană întregi. Ne bucurăm că cei de la Bucureşti s-au ţinut de promisiune şi ne-au dat banii înapoi, pentru că 530 de lei nu reprezintă o valoare de neglijat, a subliniat Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj. Şi în cazul salariaţilor din Prefectura Sălaj pentru luna iunie s-au alocat doar 130 de lei pentru norma de hrană, iar sumele care vor fi restituite, astăzi, diferă, între 200 şi 500 de lei, în funcţie de încadrare.

Alte articole

Leave a Comment