Şomeri mulţi, joburi puţine

Peste 6.000 de şomeri şi 67 de locuri de muncă. Aşa se prezintă oficial piaţa muncii din Sălaj. Raportul cerere-ofertă este de 90 de şomeri pentru un loc de muncă.
Agenţii economici din raza judeţului pun la dispoziţia persoanelor interesate 67 de locuri de muncă vacante, valabile în perioada 15-22 mai. Sălăjenii care vor să se angajeze trebuie să ştie că majoritatea locurilor de muncă se adresează persoanelor cu studii medii pentru posturile de: muncitori necalificaţi, confecţioner îmbrăcăminte, îngrijitor persoane vârstnice, tâmplar, vopsitor lemn, vânzător, distribuitor, dulgher, roşar, ospătar, ajutor ospătar, agent control acces, şofer şi tractorist. Oferta continuă şi cu joburi adresate persoanelor cu studii superioare pentru posturi de asistent social, amanetar şi laborant chimist. Locurile de muncă sunt valabile atât în raza municipiului Zalău cât şi în localităţile Crişeni, Şimleu Silvaniei, Cuceu, Tihău şi Cuceu.

Alte articole

2 Thoughts to “Şomeri mulţi, joburi puţine”

  1. dalas

    totu este un gunoi plin cu minciuni

  2. Anonim

    CITADIN ANGAJEAZA SEFI! DACA ESTI RUDA, CUNOSTINTA, VECIN CU PRIMARUL CAPILNASIU SAU CU VREUN DIRECTOR, INGINER SAU LABORANT DIN CADRUL CITADIN, ESTI PERFECT, AI TOATE COMPETENTELE NECESARE!

Leave a Comment