Poliţiştii rutieri zălăuani lucrează la foc continuu

Poliţiştii de la Biroul Rutier Zalău au acționat în perioada 2-9 septembrie pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, context în care au aplicat aproape 300 de sancțiuni participanților la trafic care nu au înțeles să respecte normele rutiere. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de peste 55.000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 18 permise de conducere, din care: două pentru conducere sub influența alcoolului, trei pentru neacordare de prioritate vehiculelor, trei pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a limitei de viteză, patru pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, unul pentru neacordare de prioritate pietonilor, două pentru depășiri neregulamentare și alți trei conducători auto au rămas pietoni din cauza neprezentării la unitatea de poliție în 24 de ore de la implicarea într-un accident.

De asemenea, au fost înregistrate trei dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă.

M. S.

Leave a Comment