Pergole retractabile cu iluminare LED – Soluţia ingenioasă de care business-ul tău are nevoie!

Elegante, inteligente, usor de integrat in orice design si nu in ultimul rand calitative, pergolele retractabile fabricate de compania Tentoexpress sunt rezultatul unui proiect bine gandit, pus in aplicare de specialisti cu experienta. Ideale pentru orice business din domeniul Horeca, sistemele de acoperire si umbrire pentru terasa reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care le poate face un antreprenor.

Pergolele disponibile in oferta Tentoexpress pot fi accesorizate cu sisteme de iluminat sau sisteme audio. Astfel, cu ajutorul pergolelor cu acoperis retractabil este mai simplu ca niciodata sa iti transformi terasa deschisa intr-un spatiu ingenios de care clientii tai se vor bucura indiferent de anotimp.

O terasa iluminata poate aduce satisfactie in randul clientilor tai

Pergolele care beneficiaza de iluminare sunt ideale atat pentru zilele scurte de iarna, cat si pentru noptile lungi de vara. Cu ajutorul unui sistem eficient de iluminare vei reusi sa obtii o terasa perfecta, indiferent de anotimp. Pe scurt, un loc banal poate fi transformat rapid intr-un spatiu preferat de toti cei care iti trec pragul. Adesea, detaliile sunt cele care fac diferenta, asa ca alege sa te ridici intotdeauna la asteptarile clientilor tai!

Ajusteaza lumina in functie de atmosfera dorita 

O terasa cu un aer elegant sau un loc primitor, potrivit pentru o seara confortabila in care clientii tai pot petrece timp de calitate?   Nu trebuie sa alegi una dintre variante, ci doar sa ajustezi luminile de pe tarasa! Luminile LED pot fi reci sau calde, iar tu le poti activa simplu si rapid, printr-o simpla apasare de buton. Acum ai ocazia sa-ti transformi terasa intr-un spatiu apreciat de toti cei prezenti!

Tentoexpress ofera optiuni moderne si inovatoare

Iti doresti sa ai un numar mare de clienti indiferent de anotimp sau condii meteo? Specialistii Tentoexpress vor contribui alaturi de tine la indeplinirea obiectivului!

Daca alegi pergole pentru terase prevazute cu sistem de iluminare vei crea, fara doar si poate, o ambianta placuta pe care toti clientii tai o vor aprecia! Nu uita…un antreprenor care se implica in activitatea pe care o desfasoara se va bucura intotdeauna de succes!

Compania Tentoexpress se diferentiaza pe piata de profil din Romania prin intermediul calitatii produselor si a serviciilor oferite! Alege sa lucrezi cu cei mai buni sprecialisti in domeniu si fa primul pas spre dezvoltarea business-ului tau!