De unde poți achiziționa o tastatură pentru laptop-ul tău ?

Când petreci câteva ore pe zi pe computer, este important să găsești tastatura potrivită. Iată o gama variata de tastaturi laptop pe care le poți cumpăra direct de la OnLaptop.

O tastatură pentru laptop este esențială de cumpărat dacă îți petreci zilele pe ecran și folosești foarte mult laptopul. Tastatul toată ziua pe tastatura laptopului nu este cu siguranță recomandat în ceea ce privește ergonomia și confortul de utilizare pe termen lung. Se poate întâmpla să necesite înlocuire.

Când trebuie înlocuiești tastatura laptopului?

  • Dacă una sau mai multe taste de pe tastatura laptopului nu mai funcționează sau au un comportament neregulat (caracter care se repetă fără a apăsa tasta, caracter luat în considerare care nu corespunde celui introdus etc.). În acest caz, electronica tastaturii tale este cea care este în discuție și este imperativ să înlocuiești tastatura pentru a rezolva problema (foarte des este din cauza că s-a vărsat lichid pe tastatură, dar este posibil pur și simplu ca acesta să fie electronica tastaturii care este defectă).
  • Dacă una sau mai multe taste de pe tastatura laptopului au fost smulse, deteriorate sau pierdute. În unele cazuri, este posibil să schimbi doar una sau mai multe taste și nu întreaga tastatură a laptopului.

Pentru a confirma că problema vine de la tastatura laptopului, și nu de la software, de exemplu, fă-i următorul test: conectează o tastatură externă la unul dintre porturile USB și testează funcționarea. Dacă tastatura conectată prin USB funcționează, atunci ești sigur că tastatura internă a laptopului este cea care funcționează defectuos. În rest, dacă niciunul dintre cele două nu funcționează, atunci este necesar să ai o diagnoză mai aprofundată făcută de unul dintre tehnicienii de la OnLaptop pentru înlocuire tastatură laptop.

Sfaturi de schimbare a tastaturii laptopului

Din păcate, este imposibil să oferi un manual de utilizare general aplicabil tuturor computerelor. Există aproape la fel de multe modalități de a-ți schimba tastatura laptopului câte modele de laptopuri există. Unele tastaturi sunt ușor de înlocuit, altele necesită mai multă dezasamblare. Uneori trebuie să scoți șuruburile, alteori nu, alteori scoți capacele sau nu etc.

Notă importantă:

Verifică bine înainte de a cumpăra tastatura laptopului tău dacă este în conformitate cu originalul. Dacă vei cumpăra acest tip de tastatură, așadar nu o vei putea repara corect: se va afunda, ceea ce nu va fi practică de utilizat, și va fi plasată direct pe placa de bază a laptopului, cu riscul de scurtcircuitare.

Sfatul general pe care ți-l putem da este sa îți iei timp și să mergi la un service de reparare laptopuri care să îți ofere suportul necesar. Sunt multe reparații pe care doar tehnicienii știu cum să le facă.

În orice caz, mai presus de toate, nu forța niciodată nota și să te ambiționezi să înlocuiești tu o tastatură sau să reperi un laptop. Alege mereu service-ul de reparații laptopuri de la OnLaptop. Cea mai mică mișcare greșită poate fi fatală pentru laptopul tău și apoi vei avea parte de cheltuieli mai mari din cauza lipsei de experiență.

2 Thoughts to “De unde poți achiziționa o tastatură pentru laptop-ul tău ?”

  1. […] Când petreci câteva ore pe zi pe computer, este important să găsești tastatura potrivită. Iată o gama variata de tastaturi laptop pe care le poți cumpăra direct de la OnLaptop. O tastatură pentru laptop este esențială de cumpărat dacă îți petreci zilele pe ecran și folosești foarte mult laptopul. Tastatul toată ziua pe tastatura laptopului nu este cu siguranță recomandat în ceea ce privește ergonomia și confortul de utilizare pe termen lung. Se poate întâmpla să necesite înlocuire. Când trebuie înlocuiești tastatura laptopului?  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.