Panasonic mizează pe tehnologia OLED pentru modelele sale high-end din 2021

Sub proeminența incontestabilă a inteligenței artificiale, a conectivității și a inovației, Panasonic a stabilit un nou standard de calitate în 2021 cu gamele de televizoare LED și OLED care au fost lansate pe tot parcursul anului.

Panasonic și-a extins catalogul de noutăți cu modele cu echipamente complete care includ o gamă largă de conținut, aplicații și servicii de streaming, toate de mare calitate și capabile să satisfacă cei mai pretențioși utilizatori.

 

Noua gamă OLED de la Panasonic

 

Creată de cineaști profesioniști, gama OLED 4k oferă o calitate a imaginii cu adevărat excepțională. Noua serie, formată din JZ1500, JZ1000 și JZ2000, o adevărată bijuterie Panasonic cu vârfuri de 1000 niți, este una dintre cele mai bune serii create vreodată pentru a te bucura de orice tip de conținut, în special de film.

 

Și de ce sunt aceste televizoare atât de speciale?

 

Pe de o parte, toate televizoarele din seria OLED implementează noul HCX Pro AI ca un procesor care are, ca una dintre principalele sale caracteristici, adaptarea conținutului care este vizualizat prin intermediul inteligenței artificiale pentru a optimiza automat calitatea imaginii. În acest fel, oferă o imagine și un sunet perfect în orice moment. Acest procesor este în prezent cel mai puternic de la Panasonic și are una dintre cele mai mari puteri de calcul și integrare a funcțiilor de analiză de pe piață.

Pe de altă parte, ecranele sale sunt renumite în întreaga lume pentru calitatea lor. Acestea sunt calibrate la Hollywood unde Panasonic lucrează în colaborare cu studiourile de film. De fapt, Laboratorul Panasonic Hollywood funcționează de mai bine de 20 de ani, unde unii dintre cei mai buni tehnicieni din industrie, cum ar fi Stefan Sonnenfeld, lucrează pentru a optimiza setările de culoare și folosesc televizoarele OLED Panasonic ca dispozitive de referință pentru a-și verifica munca de la zero.

O altă caracteristică cu adevărat importantă este că aceste televizoare sunt compatibile cu toate formatele HDR, inclusiv cu Dolby Vision IQ și noul HDR10 + Adaptive. Cu HDR10 + Adaptive, televizorul captează iluminarea din jur prin senzorul său inteligent de lumină ambientală și ajustează imaginea HDR în consecință. În acest fel imaginea va fi întotdeauna perfectă indiferent dacă ne aflăm într-o cameră foarte luminoasă sau întunecată. Și, deoarece au și modul Filmmaker și Intelligent Sensing exclusiv al companiei, utilizatorul se poate bucura de conținut exact așa cum le-au imaginat regizorii.

Și pentru o calitate excelentă a imaginii, aveți nevoie de o calitate excelentă a sunetului. Într-un televizor, unul este la fel de important ca celălalt. În mod logic, și cum ar putea fi altfel, modelele au sunet captivant Dolby Atmos.

 

Cea mai recentă actualizare a OLED-urilor Panasonic: un pariu pe gaming

 

Compania multinațională japoneză a dorit să-și sporească prezența în lumea gamerilor și a făcut-o cu o nouă actualizare de firmware. Această actualizare lansată recent permite OLED-urilor Panasonic să ofere suport VRR și HFR cu rezoluție completă 4K și suport Dolby Vision VRR de până la 60 Hz. Drept urmare, TV-urile Panasonic pot oferi o experiență incredibilă de joc HDMI2.1 împreună cu calitatea și precizia obișnuite a imaginii mărcii. Noua actualizare va fi disponibilă doar pentru unele modele de televizoare, care vor fi acele dispozitive din 2021 care suportă HDMI2.1, adică va fi disponibilă pentru modelele JZ și seria JX940.

În plus, va include „4K120Hz Bypass Mode” care va fi găsit în meniul de setări de imagine și care va fi folosit pentru a activa 4K2K VRR (rată de reîmprospătare variabilă). În acest fel, și într-un mod similar cu modul Pure Direct al mărcii, o parte din procesarea imaginii TV va fi omisă. De asemenea, să ne amintim că televizoarele OLED au Game Mode Extreme, care reduce semnificativ latența la una dintre cele mai mici cifre din sector pentru un televizor cu aceste caracteristici.

 

Componente din seria OLED

 

Gama de televizoare OLED Panasonic este formată din seriile JZ1500 și JZ1000, care împreună cu impresionantul JZ2000 alcătuiesc unele dintre cele mai bune serii create vreodată pentru a vă bucura de orice tip de conținut, în special de film.

În ultimii ani, Panasonic și-a concentrat eforturile pe crearea de ecrane OLED mai luminoase, iar ecranul Master HDR OLED Professional Edition este deja inclus în seriile JZ2000 și JZ1500 (cu excepția modelului de 48 de inci).

 

Gama de LED-uri este, de asemenea, consolidată

 

Împreună, brandul japonez și-a prezentat și gama de televizoare LED cu seriile JX940 și JX800, aceasta din urmă cu Android TV.

Seria JX940 este special concepută pentru acei utilizatori care doresc să se bucure de o experiență completă de joc și sport, deoarece încorporează și noul procesor HCX Pro AI care optimizează automat calitatea imaginii în emisiunile sportive. Iar pentru a însoți un joc bun sau o sesiune de joc bună, nu este nimic mai bun decât să o faci cu un sunet surround bun, precum cel oferit de Dolby Atmos, care este distribuit în toată camera.

 

Intelligent Clear Motion pe care o implementează este responsabilă pentru netezirea mișcărilor și pentru obținerea unei imagini fără pâlpâire.

Acest televizor este disponibil în 75, 65, 55 și 49 de inchi și are o bază reglabilă în diferite poziții care îi permite să fie ajustat la barele de sunet. Modelele sunt compatibile cu HDMI 2.1, Variable Refresh Rate (VRR), High Frame Rate (HFR) și cu AMD FreeSync Premium.

În cazul lui Panasonic JX800, este încorporat un procesor HCX care va permite, împreună cu Android TV, să vă bucurați de o mare varietate de conținut streaming. Asistentul Google încorporat în telecomandă va fi de asemenea disponibil. Acest model este foarte potrivit pentru familii și iubitorii de conținut audiovizual.