O tânără din Sânmihaiu Almașului a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Zalău continuă cercetările într-un dosar privind infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în luna iulie, în municipiu.

O femeie a sesizat Poliția, în ziua de 18 iulie, despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuința acesteia și, profitând de neatenția ei, a sustras mai multe bunuri (bijuterii din metal galben, ceasuri etc.), cauzând un prejudiciu în valoare de 4.000 de euro.

Verificările efectuate de polițiști au dus miercuri, 11 septembrie a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre o tânără de 20 de ani, din Sînmihaiu Almașului. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproape în totalitate.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, tânăra a fost reținută, miercuri 11 septembrie a.c., iar astăzi (12 septembrie a.c.) a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acesteia, instanța a emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. 

 

 

Alte articole

Leave a Comment