Noi oferte de muncă pentru sălăjeni. Joburi cu nemiluita în mediu privat și în străinătate

O nouă ofertă de muncă, pusă la dispoziție de angajatorii din mediul privat prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj, este disponibilă în această perioadă în județ. În total este vorba despre 192 de locuri de muncă, iar cele mai multe joburi sunt pentru: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor – 37 de locuri, electrician – 32 de locuri, asistent maternal – 24 de locuri, confecţioner asamblator/tehnician textile – 16 locuri, mecanic utilaj – 15 locuri, electromecanic – zece locuri, tapiţer – zece locuri, tâmplar – șase locuri, lucrător comercial/vânzător – șase locuri, zidar pietrar – șase locuri, operator la prelucrarea cauciucului – cinci locuri, femeie de serviciu – trei locuri şi inginer – șapte locuri.
Din cele peste 190 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM Sălaj, doar șapte sunt pentru persoane cu studii superioare – inginer instalaţii, inginer mecanic și inginer automatist, iar 185 sunt pentru persoane cu studii medii: electrician, mecanic utilaj, electromecanic, asistent maternal, confecţioner, muncitor necalificat etc.
Oferta locurilor de muncă vacante poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea „Locuri de Muncă Vacante”.

Peste 100 de oferte de muncă în Spaţiul Economic European

Tot în această perioadă, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 122 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Finlanda – 60 locuri de muncă pentru mecanic auto, muncitor necalificat – culegător fructe de pădure, alte fructe și legume; Danemarca – 30 locuri de muncă pentru îngrijitor persoane; Polonia – 15 locuri de muncă pentru muncitor depozit – operator stivuitor, asistent producţie și operator maşină CNC; Norvegia – 11 locuri de muncă pentru vopsitor auto, tinichigiu auto, farmacist, sticlar/şlefuitor sticlă și sticlar/ artizan sticlă; Malta – patru locuri de muncă pentru inginer constructor, farmacist și inginer servicii IT; Lituania – un loc de muncă pentru instalator montator ţevi; Germania – un loc de muncă pentru tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES sau se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

foto cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Noi oferte de muncă pentru sălăjeni. Joburi cu nemiluita în mediu privat și în străinătate”

  1. […] O nouă ofertă de muncă, pusă la dispoziție de angajatorii din mediul privat prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj, Citeste mai mult […]

  2. […] O nouă ofertă de muncă, pusă la dispoziție de angajatorii din mediul privat prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment