Zvonoteca

# Comercianții au un simț maxim al exagerării și-l dovedesc de fiecare dată în preajma sărbătorilor. Pomii de Crăciun se vând la niște prețuri fantasmagorice de te ia cu vertij. Desigur, vertiju’ îl ajunge pe muritorul de rând, care cu banii de pom poate să-și ia un porc pentru masa de Crăciun.

# Zvonărașul de serviciu păstrează nota și le dă vânzătorilor cinstiți un sfat. Dupe sărbători, când vânzările vor sta pe loc, ca să nu iasă pe minus chiar de tot și să nu le tremure vânzătoarelor părul pe scalp de la frigul din magazine, să se introducă „taxa de privit” pentru viitorii cumpărători sau vizitatori ai magazinului.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Comercianții au un simț maxim al exagerării și-l dovedesc de fiecare dată în preajma sărbătorilor. Pomii de Crăciun se vând la niște prețuri fantasmagorice de te ia cu vertij. Desigur, vertiju’ îl ajunge pe muritorul de rând, care cu banii de pom poate să-și ia un porc pentru masa de Crăciun. # Zvonărașul de serviciu păstrează nota și le dă vânzătorilor cinstiți un sfat. Dupe sărbători, când vânzările vor sta pe loc, ca să nu iasă pe minus chiar de tot și să nu le tremure vânzătoarelor părul pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment