La Zalau: Plata cu cardul a impozitelor si taxelor locale

La Zalau: Plata cu cardul a impozitelor si taxelor locale

Un numar de 10 contribuabili din Zalaul ce vor alege sa plateasca cu cardul impozitele si taxele locale isi vor castiga inapoi banii, in cadrul unei campanii de incurajare a acestei forme de plata, realizata de municipalitate in perioda ianuarie-martie 2010. Campania Plateste-ti cu cardul taxele si impozitele la Primarie se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice din Zalau, care sunt posesoare ale unui card si vor plati, la ghiseele Primariei, taxele si impozitele locale aferente anului 2010, pana cel tarziu in data de 31 martie.

Prin tragere la sorti, care va avea loc in luna aprilie, se vor acorda 10 premii, fiecare reprezentand suma platita cu cardul pentru taxe si impozite, dar nu mai mult de 250 de lei pentru fiecare premiu. Premiile vor fi acordate de catre Banca Transilvania, in cadrul unui protocol de colaborare incheiat cu Primaria Zalau, in vreme ce municipalitatea va asigura plata comisioanelor aferente achitarii cu cardul a impozitelor si taxelor locale, astfel incat cetateanul sa plateasca numai suma datorata Primariei.

Plata cu cardul va elimina o parte din inconve-nientele manipularii si trans-portului banilor, a precizat, vineri, Radu Capilnasiu, primarul Zalaului.

Alte articole

Leave a Comment