La incidenţă peste 4 la mie, circulaţia în weekend va fi permisă până la ora 20

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat, joi seară, că în localităţile unde incidenţa de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mie, circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până ora 20,00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18,00, relatează Agerpres.

„Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde incidenţa e peste 4 la mie în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la orele 20,00, iar la operatorii economici, activitatea să fie permisă până la ora 18,00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie”, a declarat Raed Arafat, la sediul Guvernului.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “La incidenţă peste 4 la mie, circulaţia în weekend va fi permisă până la ora 20”

  1. Astia au facut fixatie cu scurtarea intervalelor astea orare

    Numai asa se vor putea buluci oamenii prin magazine, asa ca efectul va fi invers, va favoriza aglomeratia. Pe de alta parte, nu cred ca dupa ora 20 virusul se raspandeste mai tare sau devine mai periculos

  2. Ce are una cu alta?

    Asta cu intervalele orare e o prostie fara seaman. De ce sa se inchida magazinele repede?! Ca sa ne bulucim cu totii in alea cateva ore in care deschis?! De ce sa putem circula doar pana la o anumita ora?! Dupa acea ora virusul e oare mai periculos?! Important este sa respectam regulile care conteaza: purtatul mastii, distantare sociala, grupuri mici, etc.

Leave a Comment