McDonald’s și bloc de 10 etaje pe fosta locație MULTICOM

McDonald’s vine în viitorul complex rezidențial dezvoltat de Multicom. Cele două companii au bătut palma azi pentru un format DRIVE-THRU cu intrare-ieșire în Bulevardul Mihai Viteazu, nr. 59 iar în spatele restaurantului McDonald’s firma Multicom v-a dezvolta un bloc de 10 etaje cu peste 100 de apartamente cu intrare separată.

Proiectul se va realiza etapizat — în prima faza vor începe demersurile pentru obținerea certificatului de urbanism și autorizației de construire aferente Restaurantului McDonald’s, iar după deschiderea restaurantului vor începe demersurile pentru faza a doua de implementare și anume un ansamblu rezidențial S+D+P+10 etaje.
“Valoarea totală a investiției în cele două proiecte se situează în jur de 6 milioane de euro. Investiție realizată etapizat în următorii 3 ani. Cele două investiții vor genera peste 60 de locuri de muncă permanente din momentul funcționarii” – a declarat Iepure Gavril – administrator Multicom.

(P)

4 Thoughts to “McDonald’s și bloc de 10 etaje pe fosta locație MULTICOM”

 1. Cum sa dai certificat de urbanism pentru o constructie cu 10 etaje

  cand toata zona este de P+1 cel mult? O sa arate blocul de 10 etaje al MULTICOMULUI ca draq.

 2. Anonim

  Zalaul asta a avut ”noroc” sa aiba parte numai de arhitecti”capabili” cu viziune ”moderna” in ceea ce priveste dezvoltarea orasului de aia a ajuns sa arate ca dracu.
  Continuati cu aceasta ”viziune” si orasul va arata ca unul din America Latina, disproportionat si fara nici o noima de normalitate.

 3. Marie

  Ce sa caute un bloc de locuinte intr-o zoana industriala? Nu este un habitat confortabil pentru un camin . De regimul de inaltime si incadrare in zona din punct de vedere arhitectural nici nu poate fi vorba.

 4. Anonim

  Care zonă industrială , că Armatura se duce ?

Leave a Comment