La Biroul de Stare Civilă din Primăria Şimleu, program redus de lucru cu publicul

Programul de activitate cu publicul la Biroul de Stare Civilă din cadrul Primăriei oraşului Şimleu Silvaniei va fi o oră şi jumătate. Şi asta doar luni, 26 octombrie. Astfel, locuitorii zona Şimleu Silvaniei care au nevoie de eliberarea anumitor acte de stare civilă, respectiv copii ale acestora, trebuie să ştie că luni activitatea biroului se va desfăşura în intervalul orar 7,30 -9.

One Thought to “La Biroul de Stare Civilă din Primăria Şimleu, program redus de lucru cu publicul”

  1. State Georgeta

    Selectăm urgent dezvoltatori de proiect pentru piaţa globală. Proiectul este lansat de curând şi are mari perspective. Nu este necesară niciun fel de experienţă. Asigurăm suport şi logistică în desfăşurarea activităţii. Lucraţi într-un mediu plăcut, proactiv.
    Principal atribuţie este menţinerea unei evidenţe a ofertelor prospectante şi actualizate zilnic. Oferim şanse reale de avansare în carieră. Plata câştigurilor realizate est garantată prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substanţiale. Se lucrează part-time (în timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima şi dorinţă de a învăţa ceva absolut nou şi de viitor. Sunt suficiente studiile medii. Cerem cunoştinţe minime de operare pe internet. Solicitaţi acum mai multe detalii la adresa de email: stategeorgeta54@yahoo.ro

Leave a Comment