BRD Zalău a premiat cel mai fidel client senior

Un pensionar zălăuan, Gal Traian, client fidel al BRD Groupe Société Générale, a fost recompensat cu o pensie. Şi asta graţie unei campanii, pe care banca o desfăşoară în această perioadă, dedicată cilenţilor pensionari.

 Premierea seniorului a avut loc vineri, 23 octombrie, la sediul BRD filiala Sălaj din municipiul Zalău în prezenţa directorului sucursalei Vasile Avram şi a directorului Clientelă Retail al Grupului Baia Mare al BRD Groupe Société Générale – Ecaterina Strempel.

Pensia primită cadou din partea băncii, de seniorul Gal Traian, a fost posibilă graţie unei campanii atractive pentru pensionari pe care BRD a lansat-o. Mai exact, banca le oferă pensionarilor, care aleg până la 30 noiembrie 2015, să-şi încaseze pensia într-un cont deschis la BRD, cu card ataşat, şansa de a câştiga una din cele 126 de pensii. Tot până la finalul lunii noiembrie, vârstnicii, care aleg să-şi încaseze pensia într-un cont al băncii, beneficiază de comisioane şi dobânzi preferenţiale şi credite. Promoţia include o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii beneficiind de: comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînoirea cardului Maestro, retragerea de la ATM-urile şi POS-urile BRD, intergogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri şi canale la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă. De asemenea, clienţii beneficiază de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele şi conturile de economii deschise la BRD.

Depozitele pe termen lung sunt oferte seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10 la sută decât dobânda standard. De asemenea, contul de economii “Atucont” în lei beneficiază de un bonus de 0,25 la sută faţă de dobânda standard. Creditele de nevoi personale “Expresso” sunt oferite cu o reducere de zece la sută la dobânda fixă pentru împrumuturile de până în 68.000 de lei şi de 5 la sută la marja indexabilă pentru creditele în valoare de până la 15.000 de euro.

Campania se desfăşoară în toate zonele ţării

În timpul acestei promoţii, în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi seniori. Astfel, vineri, 23 octombrie, “Caravana BRD Senior” a trecut şi prin Zalău, unde l-a premiat pe Traian Gal, client al sucursalei judeţene. “Dorim să le mulţumim în acestfel clienţilor noştri seniori să îi recompensăm pentru că ne-au ales şi mai ales să îi asigurăm că vom face tot posibilul să le oferim mereu servicii bune”, a declarat Ecaterina Strempel. “Caravana BRD Senior” urmează să viziteze în perioada următoare şi alte oraşe din ţară.

Leave a Comment