Incepand de astazi, Se reia eliberarea medicamentelor compensate si gratuite

Incepand de astazi, Se reia eliberarea medicamentelor compensate si gratuite

Dupa ce in ultimele saptamani, salajenii care aveau retete pentru medicamente compensate si gratuite au ramas cu buzele umflate sau au fost nevoiti sa isi cumpere tratamentele din propriile buzunare, acum ei pot rasufla usurati: incepand de astazi se reia eliberarea acestor retete in farmaciile din Salaj. Ca si in alte luni, insa, minunea va dura doar cate zile, pana cand si ultimele fonduri primite de judet vor fi epuizate.

La fel ca in septembrie, nici in octombrie banii destinati, la nivel de judet, medicamentelor compensate si gratuite nu au fost suficienti, astfel ca, din a doua jumatate a lunii trecute, farmaciile au fost notificate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Salaj sa nu mai elibereze asemenea retete. Abia astazi, dupa ce s-a primit o transa suplimentara de bani de la autoritatile centrale, bolnavii se pot prezenta in farmacii pentru a-si ridica aceste tratamente.

Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Salaj, Claudiu Barsan, ne-a declarat ca se asteapta informatii de la Bucuresti in legatura cu modul in care se va proceda pana la finalul anului, dupa ce vor fi cheltuiti si ultimii bani primiti de la centru.

Alte articole

Leave a Comment