In Zalau: Lucrarile la canalizare transforma strazile in santiere

In Zalau: Lucrarile la canalizare transforma strazile in santiere

Mai multe strazi din Zalau sunt sparte si circulatia se desfasoara cu greutate, uneori chiar pe un singur sens, din cauza lucrarilor la reteaua de canalizare. Echipele companiei OMS Ungaria (firma care a castigat contractul pentru efectuarea lucrarilor) au deschis santiere in zonele Valea Mitii, Dealul Morii, Traian si pe strazile Ioan Nechita si Narciselor. In 25 mai, vor fi deschise fronturi de lucru si pe strazile Cosbuc si Nicolae Titulescu.

Intrucat termenul de derulare a investitiei este de doi ani, din care au trecut deja cateva luni cu organizarea santierelor si desemnarea constructorului, acesta este obligat sa lucreze foarte eficient pentru a se incadra in timpul stabilit prin proiect.

De sapaturi si excavatii nu vor scapa nici bulevardul Mihai Viteazul si strada Unirii, aceasta din urma urmand sa devina pietonala dupa finalizarea lucrarilor. In ceea ce priveste traficul de pe principala artera din oras, edilii municipiului au spus ca totul nu va dura mai mult de cinci zile, astfel incat conducatorii auto sa nu fie supusi unor devieri si rute ocolitoare.

De mentionat ca, pentru a evita problemele de anul trecut, cand administratia locala a avut 23 de procese cu compania OMS Ungaria, din pricina refacerii necorespunzatoare a carosabilului, Primaria Zalau a cerut firmei respective o garantie de 10.000 de euro.

Alte articole

Leave a Comment