În Sălaj, ofertele de muncă sunt din ce în ce mai puţine

Angajatorii sălăjeni oferă, în această perioadă, 91 de locuri de muncă vacante, în scădere comparativ cu oferta valabilă pe tot parcursul săptămânii trecute. Industria confecţiilor, industria alimentară, comerţul, serviciile şi construcţiile sunt principalele domenii de activitate în care sălăjenii se pot angaja.

Sălăjenii cu studii medii au cele mai mari şanse de a se angaja. Cele peste 90 de slujbe vacante oferite de patronii sălăjenii se adresează în exclusivitate persoanelor cu studii medii şi sunt valabile în perioada 18-25 septembrie. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, instituţia unde au fost declarate locurile de muncă vacante, se caută: muncitori necalificaţi, confecţioneri asamblori articole textile, confecţioneri asamblori articole textile şi înlocuitori din piele, agenţi vânzări, vânzători, gestionari depozit – cramă vin, şoferi autocamion pe maşină de mare tonaj, lăcătuşi mecanici, strungari universali, zidari roşari tencuitori, mecanici agricoli, dulgheri, fierari betonişti, electricieni în construcţii şi electricieni întreţinere şi reparaţii.
Toate locurile de muncă precizate sunt valabile atât în municipiul Zalău, cât şi în localităţile Şimleu Silvaniei, Hereclean, Panic, Jibou şi Badon. Pentru mai multe detalii, persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment