Poker

Mari amatori de gratare, romanii nu rateaza nici un weekend in care pot iesi la iarba verde. O mica pauza de la toata agitatia marilor orase este intotdeauna binevenita. Chiar si in duminica in care primarii au ajuns fata in fata cu vointa alegatorilor, oamenii au iesit in natura inarmati cu mici si bauturi racoritoare. O parte foarte buna a acestor iesiri este ca din ce in ce mai multe persoane incep sa lase spatiul verde curat in urma lor. Nu prea se mai inampla sa ajungi intr-o poienita si sa gasesti acolo zeci de peturi si ambalaje ale produselor consumate. Se pare ca intr-un final toate campanile de educare a turistilor ocazionali au avut success.

Printre activitatile practicate la gratar, nu lipsesc discutiile pe teme politice, la care romanii sunt campioni neoficiali. Jocurile de carti fac si ele parte din metodele de relaxare. Un poker pe mize simbolice poate schimba oricand atmosfera. Chiar daca sunt in natura si se pregatesc de un ospat, romanii nu uita ca trebuie sa aiba grija de silueta lor, iar un meci de fotbal mai scurt sau cateva seturi de badminton ard suficient de multe calorii. Pentru cei care vor cred ca natura ii poate ajuta sa gandeasca mai clar, o partida de sah este intotdeauna recomandata. Chiar daca sunt doar doi jucatori implicate direct, spectatorii intotdeauna incearca de pe margine sa isi dea seam ace strategie va urma unul dintre jucatori.

Cu siguranta iesirile la iarba verde ar fi mult mai apreciate daca autoritatile ar veni un pic mai mult in sprijinul celor care cauta macar 15 minute de liniste dupa o saptamana grea de munca.

(P)

Alte articole

Leave a Comment