Germania caută poştaşi pe care-i plăteşte cu 2.000 de euro lunar

Pentru un salariu de 2.000 de euro lunar, sălăjenii cu experienţă în munca de poştaş pot alege o ofertă de muncă în Germania. În această perioadă, un angajator din Stuttgart, KS Unternehmensberatung & Service GmbH Hardegsen, ca reprezentant al Poştei Germane – Deutsche Post, pune la dispoziţia persoanelor interesate 15 locuri de muncă – factor poştal. Oferta este disponibilă prin intermediul departamentului Eures, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Munca presupune efectuarea de servicii poştale, curierat, predare de colete şi scrisori la destinaţie în zona Stuttgart, utilizându-se mijloace de transport adecvate constând în auto şi biciclete, locaţia Poştei se aflându-se în Stuttgart – Waiblingen, Rems, Baden – Wurttemberg. Pentru a accede la un astfel de job, angajatorul impune anumite condiţii şi anume: deţinerea permisului de conducere categoria B, condiţie fizică bună, rezistenţă la vremea ploiasă şi cunoştinţe de limba germană. Persoanele interesate de această ofertă de muncă trebuie să-şi trimită CV-ul, redactat în limba germană, însoţit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, în atentia Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer. În urma aplicării va avea loc o selecţie constând într-un interviu. Apoi la decizia angajatorului aplicanţii vor fi angajaţi. De precizat este faptul că persoanele selectate pentru proba interviu vor trebui să prezinte intervievatorului şi „cazierul judiciar”.
Contractul de muncă pentru un post de factor poştal în Germania se va realiza pe o perioadă determinată de şase luni cu posibilitate de prelungire, iar poştaşii vor lucra şase zile pe săptămână, perioada concediului anual de odihă fiind între 26 şi 30 de zile.

Muncă în agricultură, la cules de mazăre

Tot în această perioadă, prin intermediul departamentului precizat, un angajator din Danemarca oferă 50 de posturi pentru culegători de mazăre.Remuneraţia oferită este de 0,6 euro pe kilogramul cules, iar printre condiţiile de muncă angajatorul „Greenpeas, Eskemosevej 8, DK-5853 Oerbaek” din Oerbaeck, precizează că experienţa în agricultură prezintă un avantaj. Durata contractului este valabilă în perioada 20 mai – 10 septembrie 2015, iar program de lucru este de şase zile pe săptămână, în medie 30-40 ore de lucru pe saptamana. Munca va începe devreme dimineaţa şi se termina în jurul prânzului. Candidaţii interesaţi trebuie să trimită un CV, model Europass, redactat în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk., până în 13 februarie 2015. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se va face telefonic sau prin email de angajator.

Alte articole

2 Thoughts to “Germania caută poştaşi pe care-i plăteşte cu 2.000 de euro lunar”

  1. Anonim

    cred ca trebuie sa precizam faptul ca locurile de munca prin reteaua eures sunt adresate tuturor cetatenilor ue. am mai observat astfel de stiri la voi (sunt f bine venite) insa ele nu se adreseaza expres salajenilor. sau sunt adresate in egala masura salajenilor, galatenilor, sau altor zone din polonia, italia, slovacia, bulgaria etc, cel putin teoretic, pt ca daca sapi putin mai adanc, o sa observati ca multe din joburile postate pe eures vin insotite cu precizarea: ,,exlus cetatenilor romani si bulgari) ceea ce nu este tocmai in conformitate cu principiile pietei fortei de munca libere. sansele pt o concretizare sunt de 0,01%, care, totusi, trebui incercata.

  2. My Office

    OFERTA DE LUCRU! Cautam operatori PC care sa se alature echipei noastre. NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet sub forma unor lectii prezentate pe mail ! Plata este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: myoffice159@gmail.com

Leave a Comment