DOING TRAINING. THINK SPICE! Oferă sălăjenilor şansa de a se dezvolta pe plan personal şi profesional

Spice Profit şi Spice Events aduc la Zalău speakeri valoroşi care au pregătit 16 traininguri atractive şi constructive în cadrul evenimentului DOING TRAINING. THINK SPICE!
Evenimentul educaţional se desfăşoară, în perioada 26-29 mai, în parteneriat cu Filiala Zalău a Fundaţiei Universitare “ Vasile Goldiş ” Arad .
Publicul vizat este format din: antreprenori, oameni de business, elevii claselor a XII-a, studenţi, masteranzi, absolvenţi de studii superioare.
Sunt aşteptaţi deopotrivă şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în vederea obţinerii unei reconversii profesionale. Pentru aceştia Organizatorii şi partenerii au pregătit zeci de locuri de muncă din care pot alege, majoritatea adresate persoanelor cu studii superioare. Această acţiune se realizează cu sprijinul AJOFM Sălaj unde persoanele interesate găsesc afişul evenimentului cu toate informaţiile necesare.
Fiecare zi din cadrul evenimentului este concepută şi structurată astfel încât să ofere participanţilor şansa de a învăţa şi respectiv de a se documenta în următoarele domenii: vânzări şi coeziunea echipei, antreprenoriat, business, dezvoltare personală.
Organizatorii au pregătit tuturor participanţilor multe surprize interesante, vouchere cadou, bonusuri şi discounturi oferite de parteneri şi sponsori.
O noutate a acestui proiect o reprezintă posibilitatea participanţilor interesaţi de a se forma gratuit în vederea obţinerii statutului de speaker asociat în cadrul companiei Spice Profit, pentru evenimentele sale educaţionale derulate la nivel naţional începând cu toamna acestui an.
Iată alte câteva motive pentru care merită să participaţi: traininguri cu teme de actualitate adaptate conjuncturii pietei şi problemelor economico-financiare actuale, şansa să vă dezvoltaţi şi să progresaţi în carieră, diplomă de participare.
Prin acest eveniment Organizatorii sprijină mediul educaţional local să intre în contact cu mediul antreprenorial şi de business, astfel încât să se obţină o mai bună inserţie a tinerilor pe piaţa muncii din Sălaj şi o mai rapidă familiarizare a proaspeţilor absolvenţi cu atribuţiile, responsabilităţile şi priorităţile unui angajat în mediul privat.
4 zile incredibile vă aşteaptă!
Aici vă înscrieţi şi aflaţi mai multe informaţii şi detalii: www.spiceprofit.ro/evenimente

(P)

Leave a Comment