Gheorghe Tadici, după meciul cu Brăila: „Ne-au nenorocit extremele”

Handbal Club Zalău a terminat sezonul regulat pe locul şase, însă a pierdut ambele dueluri cu Dunărea Brăila din cadrul fazei a doua a play-off-ului şi va juca în faza a treia pentru stabilirea locurilor 7 – 8, urmând să întâlnească CSM Ploieşti. După ce a pierdut la o diferenţă de două goluri, 23 – 25 la Brăila, formaţia zălăuană a avut o evoluţie modestă în meciul al doilea, desfăşurat sâmbătă, la Zalău, cedând cu 21 – 22.
„Un meci pierdut pe mâna noastră. Avem câteva jucătoare care au mari probleme cu partea mentală. Este inadmisibil să conduci cu 20 – 16, să beneficiez de o aruncare de la şapte metri, iar până la final să marchezi un sigur gol şi să primeşti şase. Ne-au nenorocit extremele, apărătorii laterali. Când extremele înscriu un singur gol într-un meci, este foarte greu de câştigat. Puiu a jucat bine atât timp cât a respectat indicaţiile tactice. Cel mai mult mă deranjează atitudinea jucătoarelor care nu au făcut deplasarea pentru meciul de la Brăila, cu excepţia Georgianei Ciuciulete. Probabil, fetele au crezut că nu va fi un joc greu, cu toate că le-am avertizat că va fi un joc foarte greu şi vor trebui să muncească pentru calificare. Trebuie privită şi cealaltă parte, fiindcă Dunărea Brăila este o echipă în care evoluează jucătoare cu mare experienţă. Jucătoarele de la linia de nouă metri şi portarii au avut o evoluţie foarte bună”, a declarat la finalul jocului managerul Gheorghe Tadici.
Primul meci cu CSM Ploieşti este programat vineri, pe terenul formaţiei prahovene, iar partidele doi şi trei vor avea loc săptămâna viitoare, la Zalău.

Leave a Comment