De ce să investești în scaune de bar confortabile pentru casa ta?

Chiar dacă aveți un apartament mic, merită să investiți într-un mic spațiu de luat masa.

Dacă nu aveți suficient spațiu pentru o masă, un blat de bucătărie sau o insulă mică poate funcționa perfect, la care puteți adăuga practice hockere de bucătărie. De ce altceva merită să aranjați un astfel de loc și cum să alegeți taburete de bucătărie potrivite pentru el? Iată un ghid practic pentru dumneavoastră.

Locul de care aveți nevoie

Mâncatul pe fugă nu este niciodată o alegere bună. Cu toate acestea, nu avem întotdeauna timp să punem masa în sufragerie și să ne bucurăm de scurtele momente pe care le avem la dispoziție. O alternativă este de a aranja un astfel de loc pe blatul de lucru, pe pervazul bucătăriei sau pe o mică insulă. Adăugați-i doar taburete de bar de bucătărie și vă puteți savura cafeaua de dimineață sau micul dejun în confort, fie singur, fie alături de cei dragi.

Alegerea hockerelor pentru bucătărie

Cu toate acestea, pentru ca un astfel de loc să garanteze cu adevărat locuri confortabile, trebuie să vă gândiți foarte bine la alegerea scaunelor de bar. Un aspect absolut esențial este înălțimea corectă a acestora, astfel încât scaunul să nu fie plasat prea aproape de masa de masă. În acest caz, șederea confortabilă nu va fi posibilă din cauza faptului că trupul nostru se presează pe mobilier. Ca regulă generală, scaunul ar trebui să fie mai jos decât blatul mesei cu aproximativ 30 cm. Cu toate acestea, acesta nu este singurul criteriu de selecție important. De asemenea, este de remarcat faptul că modelul ales ar trebui să aibă suporturi practice pentru picioare. Acest lucru vă va permite să adoptați cea mai confortabilă poziție posibilă, indiferent de înălțimea dumneavoastră.

Este important să ne amintim acest lucru

Acesta este un punct important de reținut Acest lucru vă permite să glisați hockerele după ce vă beți cafeaua preferată și citiți ziarul, oferindu-vă spațiu suplimentar în cameră. Așadar, cel mai bine este să renunțați la taburetele de bar cu spătar înalt, care vor depăși în mod natural mobilierul, făcând imposibilă alunecarea. Bineînțeles că sunt confortabile, dar în acest caz nu se vor potrivi.

 

După cum puteți vedea, alegerea hockerelor de bucătărie nu este ușoară, deși merită cu siguranță să investești în ele. Asta pentru că îți oferă un spațiu suplimentar pentru a mânca din fugă, fie singur, fie cu cei dragi, în funcție de numărul de locuri pe care le ai, desigur.