Datorită unor lucrări importante, zălăuanii din cartierul Brădet sunt sfătuiţi să-şi asigure stocarea unor cantităţi de apă

Zălăuanii care locuiesc pe străzile Cetinei, Aleea Dealului, Pinului, Gheorghe Doja la intersecţia cu strada Corneliu Coposu în sus, Cascadei şi Tipografiei trebuie să ia măsuri pentru stocarea unor cantităţi de apă care să le asigure necesarul în perioada 22-23 septembrie. În vederea executării unor lucrări importante la rezervorul de apă potabilă în Brădet precum şi la reţeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş – sucursala Zalău va întrerupe temporar alimentarea cu apă, pe străzile menţionate, de luni, 22 septembrie, ora 10, până marţi , 23 septembrie ora 22. De asemenea, furnizarea apei potabile va fi întreruptă şi în blocurile de pe strada Pictor Ioan Sima şi Gheorghe Doja, etajele III şi IV, zona de sus.

Alte articole

2 Thoughts to “Datorită unor lucrări importante, zălăuanii din cartierul Brădet sunt sfătuiţi să-şi asigure stocarea unor cantităţi de apă”

  1. Anonim

    „datorita” sau „din cauza”?

  2. alin99

    Cum naiba sa-ti asiguri stocarea? Ce ca mai place sa va bateti joc de limba romana!

Leave a Comment