FC Zalău a revenit pe locul doi în Liga a III-a

Echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a obţinut vineri a treia victorie a sezonului, câştigând cu scorul de 2 – 1 duelul cu CS Sânmartin, succes în urma căruia a urcat, din nou, pe poziţia secundă în clasamentul Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal

Eşecul înregistrat săptămâna trecută de FC Zalău pe terenul echipei FCM Baia Mare, unde a pierdut cu scorul de 0 – 1, pare să fi fost o întâmplare pentru echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros. Formaţia de la poalele Meseşului a bifat vineri după-amiaza a treia victorie a sezonului, acumulând nouă puncte după numai patru etape. Zălăuanii au dispus cu scorul de 2 – 1 de CS Sânmartin, formaţie care, în ciuda faptului că este o nou-promovată, are în componenţă jucători valoroşi, cu state vechi în Liga a III-a.
Nigerianul Benjamin Kuku a avut şansa deschiderii scorului încă din minutul opt, însă reluarea sa din numai şapte metri a trecut alături, după o centrare trimisă în careu de Ţiriac. Oaspeţii au avut şi ei şansa de a deschide scorul până la pauză, chiar de două ori, dar Claudiu Băican a fost de fiecare dată la post. În mniutul 19, goalkeeper-ul zălăuan a avut un reflex de zile mari la lovitura liberă executată de Lucian Todea, din marginea careului. Ovidiu Ghilea a trecut şi el pe lângă gol, în minutul 36, după l-a depăşit uşor în careu de Vălimăreanu şi a rămas singur cu portarul zălăuan, însă Claudiu Băican a ieşit la intercepţie, blocând foarte bine pe jucătorul advers.
Omul meciului a fost şi de această dată, de departe, Benjamin Kuku, nigerianul reuşind să deschidă scorul pentru FC Zalău în minutul 58, printr-o execuţie de excepţie. Acesta a profitat de o greşeală în apărarea adversă şi l-a învins pe portarul Ghilea printr-o semi-foarfecă. Gabriel Ţiriac a făcut 2 – 0 în minutul 87, după o pasă primită tot de la Kuku, iar în ultimul minut de prelungire, oaspeţii au redus din handicap, prin Laurenţiu Lobonţ. După marcarea celor două goluri, Zalăul a mai avut de câteva ori şansa de a marca, cea mai mare ocazie aparţinându-i lui Cristian Tăbîrţă, care a ratat în minutul 71 din situaţie de „unu la unu” cu portarul advers.
După succesul de vineri, FC Zalău a acumulat nouă puncte, revenind pe locul doi în clasamentul Seriei a V-a din Liga a III-a.
FC Zalău: Claudiu Băican – Alberto Vălimăreanu (min. 65, Cristian Tărîrţă), Cosmin Cosma, Adrian Sabău, Dumitru Horgoş, Kinczel Ervin, Ibrahim Jamilu, Bogdan Roghină, Raul Stanciu, Gabriel Ţiriac şi Benjamin Kuku (min. 90, Alexandru Pop). Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)
CS Sânmartin: Sergiu Ghilea – Bogdan Mintaş, Ovidiu Ghilea (min. 60, Cristian Surca), Ionuţ Pantea, Novak Roland (min. 60, Andrei Grosu), Adrian Olariu (min. 80, Laurenţiu Lobonţ), Cristian Cura, Cristian Morar, Lucian Todea (min. 72, Sebastian Zadori), Gheorghe Popescu şi Marian Arsene. Antrenor: Florin Fărcaş

2 Thoughts to “FC Zalău a revenit pe locul doi în Liga a III-a”

  1. Anonim

    bravo baieti si felicitari hai fc zalau si success mai departe

  2. sacul fara fund

    din pacate doar 3,4 jucatori salajeni

Leave a Comment