Cum porți cu bun-gust animal print

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/a-woman-wearing-an-animal-print-dress-holding-a-cup-of-coffee-6539927/ 

Imprimeurile au cucerit lumea modei de ceva sezoane încoace, iar dacă la început se purtau cele florale sau geometrice, în prezent accentul se pune pe animal print. Totuși, acest timp de imprimeu pare greu de purtat, asta pentru există deja o culoare pe care trebuie s-o asortezi, acel maro specific. Poarte te întrebi cum anume porți animal print-ul cu gust, astfel încât să nu încarci prea mult ținuta și să ieși în evidență prin eleganță, nu prin prea multe piese. 

 

E drept că alăturarea articolelor vestimentare atunci când intră în discuție un animal print trebuie făcută cu mare atenție. Nu este dificil, însă e important să cunoști câteva reguli de bază, astfel încât să poți obține efectul dorit, acela de a fi la modă, în tendințe și cu un look care să te scoată din anonimat. Iar piesele animal print sunt perfecte pentru a ieși în evidență. 

 

Iată ce trebuie să știi pentru a reuși să porți cu bun gust animal print-ul:

Animal print pe o singură piesă vestimentară

 

Începe prin a-ți crea ținuta pornind de la piesă vestimentară, cea animal print. Alege o fustă, un tricou, o pereche de pantofi sau o geantă care să aibă acest imprimeu. Odată ce ai stabilit acest aspect, vei putea începe să construiești outfitul. De ce este important? Pentru că animalul print-ul se poartă pe un singur articol, niciodată pe mai multe în același timp. Pornind de la vedeta ținutei tale, vei alege mai departe, în completare, toate hainele, încălțăminte și accesoriile pe care urmează să le asortezi.

Nu purta mai multe imprimeuri în același timp

Așa cum am precizat mai sus, dacă ai pus o rochie animal print, e exclus să pui și pantofi sau o geantă. În general acest gen de asortare a pieselor vestimentare nu mai este de actualitate, iar în cazul acestui imprimeu cu atât mai mult. Permite-i animal print-ului să iasă în evidență și nu distrage atenția de la el cu nimic. 

Combină-l cu alb, negru sau bej

După ce ai decis care este piesa vedetă a ținutei tale, adică cea cu animal print, trebuie să completezi outfitul, iar la sigur vei merge întotdeauna cu alb, negru sau bej, maro și camel. Animal print merge de minune în combinație cu alb, motiv pentru care dacă ai niște stiletto cu acest imprimeu, o rochie albă, un costum din două piese alb, o pereche de pantaloni albi sau o cămașă simplă vor face minuni pentru look-ul tău. Și negru este potrivit a fi asortat cu animal print-ul, așa că în cazul în care porți o fustă animal print, o jachetă sau un blazer, completează cu articole negre. 

 

Pont: Evită alte culori atunci când porți animal print. Vei merge întotdeauna la sigur atunci când optezi pentru alb sau negru, iar nota de eleganță și rafinament va fi amplificată. 

Asortează-l inclusiv pe articole sport 

Animal print-ul nu este doar pentru stilul elegant, iar dacă ești o persoană mai nonconformistă, atunci adaugă în garderoba ta niște articole vestimentare sport cu imprimeu. De exemplu, poartă o rochie din bumbac animal print și asortează la ea o pereche de sneakers de damă marca Guess. Și pe un rucsac sau pe un hanorac îl poți purta, mai ales dacă îți dorești să ieși în evidență. Moda îți permite să te îmbraci sport și să porți în același timp animal print cu bun gust.

 

Nu în ultimul rând, și accesoriile pot fi cu animal print O geantă sau o eșarfă, sunt variante de accesorii pe care le poți folosi dacă totuși hainele sunt prea mult pentru tine. Asortează-le conform regulii de mai sus, de preferat albului și negrului, pentru a merge la sigur și a avea o apariție de revistă.